Раците са най-добрите същества на света и с едно умствено изкривяване стават изключително опасни. Ако сте Рак, имате Асцендент или Луна в Рак, продължавайте да четете!

В стихията на своята управляваща планета: Луната. Луната се празни, пълни, затъмнява, пълнолуния, минава през много етапи, много фази и никога не се уморява. Какви правила тогава? Емоционалните, несъзнаваните, интуитивните мисли, родени от емоция, психиката, първата чиста реакция на несъзнателния ум - това са раците.

Така че не е чудно, че Ракът е зодия, която преживява ВСИЧКО. От най-малките до най-големите неща. Той се влияе не само от думи, чувства, действия, но и от мислите на другите, които улавя във въздуха.

Не знам дали сте го осъзнали досега, но знак, който приема и обработва толкова много стимули, не може да не произведе и освободи мощни заряди навън. И да изоставим научните термини и да говорим малко по-просто, когато сложите много месо в машината, тя ще произведе и много кайма.

Раците винаги имат тонове емоции, които могат да съдържат щедро количество ярост, гняв, потисната несправедливост, болка, разочарование, горчивина. Не очаквайте той да се справи с всичко това с усмивка: ракът може да стане изключително опасен!