Знам, че се чудиш защо си сама, защото поредната ти връзка отново се провали, защо не успяваш да го задържиш... Наистина ли искаш да знаеш? Тогава прочети следващите редове. В тях ще откриеш отговора...

1. Нямаш време за игрички

Да, вече се чувстваш на години, на които нямаш време и нерви за безсмислени авантюри. Искаш нещо истинско. Истински разговори, истински чувства, истинска връзка. Искаш дела, а не думи. Искаш да знаеш накъде отиваш и с кого. Търсиш човек, с когото да се чувстваш истински. Себе си. Човек, пред когото не трябва да играеш. И който не играе пред теб. Или с теб.

2. Искаш твърде много

Имаш изисквания. Високи очаквания. Просто защото вече познаваш себе си и знаеш към какво се стремиш. И с какво не би се примирила. Искаш човек, който иска да сподели времето си с теб, а не някакви откраднати минути. Искаш човек, на когото можеш да разчиташ. Искаш човек, който те разбира и ти помага да разбереш себе си.

3. Искаш нещо специално

Търсиш човек, с когото всеки обикновен миг се превръща в неповторим, незабравим, специален. Човек, с когото една разходка в парка е също толкова вълнуваща, колкото би била разходката по „Шанз-Елизе”. Човек, който като теб гледа света с широко отворени очи, защото знае, че наоколо е пълно с чудеса...

4. Гледаш напред

Повечето мъже искат от теб да живееш за мига. Но не защото са усвоили философията да присъстваш осъзнато в настоящето, а просто защото се страхуват да ти обещаят бъдещето. Ти искаш човек, който просто не се страхува... да рискува. С теб. Със себе си. С вас. Защото всеки пътешественик има нужда от обетована земя пред себе си, към която да се стреми, в която да вярва и която да очаква.

5. Не си техен приоритет

Да си го кажем, направо – когато започнеш връзка, целият ти живот се променя. Ежедневието ти се променя, навиците ти се променят. Ти самата се променяш. Но с мъжете не става така. Не и с тези мъже. Те продължават да живеят в собствения си свят, в който ти се опитваш да се наместиш. И който, рано или късно, те изхвърля като чуждо тяло. Просто защото за тях си точно това – чуждо тяло.

Всъщност, причината да не успяваш да задържиш мъжете в живота си, е следната...

Ти просто нямаш нужда от тези мъже. Имаш нужда от истински мъж. Мъж, който знае какво иска и защо го иска. И който знае как да го задържи. Мъж, за когото любовта не е просто откъслечни романтични жестове, а ежедневни прояви на загриженост и присъствие... Мъж, който може да те оцени. Преди да те изгуби.

Имаш нужда от мъж, който те заслужава!

Автор: Кристин Смит