Този месец нещата се подобряват за вас! Марс е излязъл от ретроградната фаза във вашия знак, така че можете да видите как здравословните проблеми приключват. И затова тялото ви се нуждае от презареждане.

Най-войнствената и атлетична планета изисква да започнете да спортувате, така че вероятно трябва да се занимавате със спорт, да си намерите треньор или диетолог.

През февруари ще има пълнолуние в Лъв във вашия сектор на роднините, пътуванията и новите документи. Може да се сдобиете с паспорт, сертификат, както и с билети за пътуване. Ако сте мечтали да отидете на екскурзия, през февруари това е много възможно.

Край може да се сложи и на отношенията с роднина: помирение, красива среща или скандал, който завинаги ще сложи край на връзката ви. Този месец нещата се подобряват за вас! Марс е излязъл от ретроградната фаза във вашия знак, така че можете да видите как здравословните проблеми приключват. И затова тялото ви се нуждае от презареждане.

Най-войнствената и атлетична планета изисква да започнете да спортувате, така че вероятно трябва да се занимавате със спорт, да си намерите треньор или диетолог.

През февруари ще има пълнолуние в Лъв във вашия сектор на роднините, пътуванията и новите документи. Може да се сдобиете с паспорт, сертификат, както и с билети за пътуване. Ако сте мечтали да отидете на екскурзия, то през февруари това е много възможно. Край може да се сложи и на отношенията с роднина: помирение, красива среща или скандал, който завинаги ще сложи край на връзката ви.

Февруари е месецът на въздушната стихия Водолей, която е свързана с вас и отговаря за вашия сектор на образование, пътуване и придвижване. В психологически план ще усетите разширяване на мирогледа и вдъхновение за учене.

Но Новолунието в Риби може да ви донесе нов етап в кариерата - длъжност, титла или статус. Възможно е да получите гражданство или отговор от държавна агенция, която може да е свързана с чуждестранни компании.

Освен това Близнаците ще усетят импулс да си поставят нова кариерна цел или дори да усвоят нова професия. Осмелете се! Бъдете смели, защото на границата на 2025-2027 г. вашата идея най-после ще получи сериозна реализация. А точно сега вие полагате семената на бъдещия си успех.