Мина повече от десетилетие откакто популярният сериал „Приятели” приключи, но Рейчъл сякаш не е остаряла и с ден, а килограмите ѝ са все същите. Миналия месец Дженифър Анистън навърши 47 г. и разкри тайната на отличната ѝ форма.

В интервю актрисата разкри, че всяка сутрин става в 4.30-5 ч. и започва деня си с 20-минутна медитация. След това закусва със съпруга си Джъстин Теру, като закуската й обикновено включва протеинов шейк или препечена филия с поширани яйца, след което Анистън започва същинската си тренировка.

„Обикновено пия шейк с някакъв вид чист протеин като към него добавям банани, боровинки, череши, стевия, зеленолистни, мака на прах и малко какао,” разкрива Анистън. Актрисата признава, че понякога не може да стане в 5 ч. сутринта, но винаги е станала до 8-9 ч. и започва деня с топла вода и лимон, за да се зареди с енергия.

След това Анистън се среща с личния си треньор за тежка тренировка по спининг йога. Упражненията включват половин час спининг и 40 минути йога. Следва силова тренировка във фитнеса, понякога актрисата я заменя за тичане на пътеката, каране на колело или крос-тренажор.

Тренировките на звездата определено не са леки, но Анистън няма никакво намерение да забавя темпото. Филмовият ѝ график е все така напрегнат - следващия месец излиза новият ѝ филм „Денят на майката”, където си партнира с Джулия Робъртс и Кейт Хъдсън.