Повечето мъже знаят, че не бива да коментират възрастта и теглото на жената, с която са излезли на среща, но при различните зодии има различни опасни зони на разговор, в които мъжете, а и въобще всички не бива да пристъпват.

Днес ви представяме какво мразят да чуват жените в зависимост от зодиакалния им знак. Вярно ли е, дами?

Овен: „Ако бях на твое място...“

Дамите от тази зодия обичат да живеят по собствените си правила и много често не взимат чуждото мнение под внимание. Затова когато чуят тази фраза, направо полудяват, особено ако е изречена от човек, който не им е толкова близък.

Телец: „Как успяваш да изядеш толкова много?!“

Да, Телците имат апетит. Те обичат вкусната храна и обичат да се глезят, но не обичат някой да им го натяква, защото звучи сякаш ги съдите. Гледайте си във вашата чиния!

Близнаци: „Не ме разбирай погрешно, но...“

Близнаците по принцип са весели и общителни хора, но много често реагират прекалено емоционално на чуждите забележки, дори и в тях да има истина.

Рак: „Какво ти става?“

Раците също са доста чувствителен знак и когато не са в настроение, трябва да ги оставите на мира, за да се успокоят сами. Напълно непродуктивно и доста тъпо е да ги питате „Какво ти става?“ и да ги гледате все едно са превъртели.

Лъв: „Наистина ли ще облечеш това?“

Жените от тази зодия много държат на външния си вид и мразят, когато някой се съмнява в добрия им вкус. Дори да сте приятелки, по-добре забравете за този въпрос.

Дева: „Спри да задаваш толкова много въпроси.“

Девите са много любопитни по природа, освен това са аналитични и разсъдливи. Те обичат да „разследват“ проблемите на приятелите си и да дават съвети. Много мразят някой да ги възпира и да ги крие тайни от тях.

Везни: „Успокой се!“

Везните имат много умерен и спокоен характер и затова много рядко се ядосват, но ако все пак това стане, най-неправилният начин да ги успокоите е да им кажете „успокой се“. Тази фраза ще постигне точно обратния ефект и затова не е добра идея.

Скорпион: „Не можеш да го направиш.“

Скорпионите са големи инати и ако им кажете, че не могат да направят нещо, те ще се амбицират и ще го свършат. Тези дами обичат да доказват на околните, че могат да направят всичко, което си пожелаят. Те възприемат света като едно неспирно предизвикателство.

Стрелец: „Приличаш на майка си.“

Стрелците имат свободолюбив нрав и обичат да постъпват различно от другите. Те много се гордеят със своята креативност и уникалност, затова, когато някой им каже, че приличат на майка им, на приятелка или въобще на някого, те много се засягат, защото не обичат да бъдат сравнявани.

Козирог: „Изглеждаш уморена.“

Дамите от тази зодия са неуморни и работят повече от всички. Те са независими и чудесни лидери, но дори и те имат крехка страна. Само че не обичат да я показват. Изобщо не ви препоръчваме да казвате на една жена Козирог, че е уморена, дори това да е истина. Тя изобщо няма да го възприеме като доброжелателен коментар и пожелание скоро да отиде на почивка. Не, тя ще се засегне и ще ви се обиди, защото сте направили такъв неуместен коментар.

Водолей: „Ти си жена, затова не разбираш от...“

Дамите от тази зодия са едни от най-интелигентните в зодиака, затова много мразят да подценяват възможностите им. А пък като намесите и откровен сексизъм в твърденията ви, можете да сте сигурни, че от мило създание жената Водолей ще се превърне в истински звяр, който ще ви разкъса на две.

Риби: „Стига си се ядосвала.“

Рибите са доста емоционални хора, които от време на време позволяват на лошите емоции да ги погълнат. В такива моменти те ясно показват, че са ядосани, сърдити, разочаровани и т.н. Ако искате да умилостивите една жена Риби, никога не ѝ казвайте, че преувеличава или просто трябва да спре да се ядосва. Този „съвет“ ще има точно обратния ефект.