Каква година! Изглежда, че всички събития буквално ще ви „тласнат“ към саморазвитие и увеличаване на приходите в името на по-добро самочувствие.
Предстоящата 2024 година ще бъде забележителна, тъй като нейното число 8 в системата на Таро означава препятствия, през които човек трябва да премине, за да познае себе си и своята сила, таланти и истинска страст в живота. Това означава, че ако вървите срещу себе си и позволявате на другите да ви ограничават, ще има пагубно влияние върху здравето и финансовите ви потоци. Здравето ще бъде афектирано най-вече върху гласните струни.

За Водолеите ще настъпят затъмнения в секторите на образованието и пътуванията, както и в сферата на социалните мрежи и главно блогърството. Това предполага, че можете да станете много по-общителни и през тази година можете не само да започнете да поддържате социални мрежи, но и изцяло да базирате работата си върху тях. А от септември 2024 г. това ще започне да влияе върху приходите ви, което ще ви донесе увеличение на финансите и самочувствието.

Затъмнения от 25-ти март до 8-ми април

Пролетният коридор на затъмненията ще се проведе във вашите сектори на обучението и пътуването, което показва рязкото навлизане на по-младо и по-прогресивно поколение в живота ви. Като цяло тази пролет ще бъде богата на разширяване на обкръжението ви, но това по-скоро се дължи на новите ви хобита и необходимостта да актуализирате личните си умения.

Възможно е да преживеете промени по въпросите на образованието и съдебните дела. На 25-ти март ще има Затъмнение и Пълнолуние във Везни, което ще сложи край на възникнал въпрос още от 14-ти октомври 2023 г. Ако сте започнали обучение, тогава до 25-ти март ще получите резултата от това обучение. Това ще бъде диплома, сертификат или начало на практика.

Но Новолунието и Затъмнението в Овен на 8-ми април ще се състоят точно в сектора на вашите умения и блогърството. Можете да започнете да говорите за знанията си, да споделяте опита си с по-млад екип или да влезете в нова среда, в която знанията ви ще бъдат от полза. Затъмненията ще бъдат във вашия финансов сектор, което означава, че благодарение на пролетния коридор ще можете да направите приходите си както официални, така и по-значителни.

Голям звездопад в Телец

От най-важните позитиви на 2024 г. можем да очакваме „Големия финансов звездопад“ в Телец, който ще се проведе през април и май благодарение на клъстера от планети, водени от Юпитер. Това ще се случи във вашия сектор на недвижимите имоти, което може да промени мястото ви на пребиваване и най-вероятно вие ще сте този, който ще инициира това и ще постигнете отлични резултати. Може внезапно да се преместите в чужбина или в жилище, което ще бъде в пъти по-добро от предишното.

Звездопадът в Телец обикновено се свързва с делата на вашия дом и семейство, а Юпитер във вашата карта управлява сектора на приятелите. Това означава, че може да се преместите някъде по покана на приятели или група хора. Венера също ще бъде там през април и май, която отговаря за вашия сектор на външните работи и правните въпроси. Много е вероятно да спечелите дело в съда и да получите апартамент.

„Аспект на милионера“ през юни

От 1-ви до 8-ми юни в небето ще се формира „милионерски аспект“ между финансовата планета Плутон и Юпитер, което ще донесе възможности за Водолея. Освен това събитието ще е свързано конкретно с вас, тъй като планетата на трансформацията ще бъде във вашия знак и сектора на личните дела. Може да получите голямо финансиране от влиятелен човек, което значително ще разшири проекта ви и ще ви донесе повече пари.
Въпреки това, за Водолеите, които не са заети с кариерата си, аспектът може да донесе бременност, но тогава можем спокойно да кажем, че раждането на това дете ще ви донесе огромно увеличение на доходите. Или бъдещото ви дете като цяло ще бъде доста богат човек.

Ретрограден Меркурий в сектора на отношенията

От 5-ти август до 28-ми август Меркурий ще бъде ретрограден във вашия сектор на любовта и брака, сигнализирайки за преразглеждане на вашето партньорство и завръщане на вашите бивши. В брака това означава подписване на някои правни документи, като споразумение за разделяне на имущество или сключване на споразумение за откриване на семеен бизнес.
Ако сте необвързани, очаквайте обаждания и писма от бивши фенове, колеги и клиенти. Ще забележите, че целият август ще бъде свързан с носталгия по миналото.

Затъмнения от 18-ми септември до 2-ри октомври

Животът ви започва да се променя по отношение на финансите и паричните задължения. Може би за първи път се замисляте, че искате да поемете сериозни и отговорни разходи. Работата е там, че от март 2023 г. Сатурн се движи през вашия дом на парите и на 18-ти септември първото пълнолуние и затъмнение ще се състоят във връзка с него. Тоест ще завършите цикъла на доходите, но явно заради по-сериозна заплата от друго място. Също така на 18-ти септември можете да поемете ново финансово задължение, например ще започнете да осигурявате баща си или друг възрастен роднина.

Новолунието и затъмнението във Везни на 2-ри октомври може да ви донесат нови знания, но то ще носи нотка от миналото, тъй като ще се случи във връзка с възела на миналото и Лилит. Между другото, обучението може да е свързано с магическа тематика или нещо, свързано с международните отношения. Също така обучението може да бъде свързано с темата за взаимоотношенията между хората и любовта.

Директен Плутон, който цяла година се опитва да промени кариерата и външния ви вид

Управителят на вашия сектор от житейски цели, Плутон, сякаш прави три крачки напред и една крачка назад през цялата година, точно в знака Водолей. Възможно е да разберете, че е време да промените професията и имиджа си, но нещо винаги ви спира. От 22-ри февруари до 3-ти септември 2024 г. Плутон ще премине през сектора на външния вид и вие ще излезете на преден план. Ще почувствате силата си и възможността да бъдете влиятелна личност. И от 3-ти септември сякаш се връщате назад, решавайки да приключите с проблемите от миналото.

Съмненията ви ще се разсеят напълно до 20-ти ноември, когато ще вземете съдбоносно решение, свързано с имиджа и кариерата ви. И вече нищо няма да може да ви спре да вървите към успеха!