Хвани ръката ми и нека избягаме…

На място, където няма болка или притеснения. Където времето престава да съществува и можем да прекараме безкрайни моменти заедно. Където цялата светска суета и задръжки се разпадат и ние сме свободни да бъдем това, което сме. Където задължението и отговорността няма да могат да ни разделят. Където любовта е на почит и щастието е единственият език, който говорим. Където смехът и радостта са великолепни, слънцето и топлината - вечни.
Където денят е млад и можем да се наслаждаваме на топлото време заедно и да танцуваме сред поле от лавандулови цветя. Където можем спокойно да седнем в уютното кафене и да пием чай, докато се отдаваме един на друг. Където можем да се разхождаме покрай всички красиви забележителности и да оставим въображението си да полети. Където ще се състезаваме по брега на реката и ще гледаме отражението на нашите щастливи лица във водата. Там, където адостта ще се разпространява във вените ми и ще зарази сърцето ми завинаги.

Там, където ще оставим отпечатъците си на различни краища на света, ще създадем спомени, които ще ни държат за цял живот, ще задоволим глада си за новото и ще направим щастието единствения ни приоритет. Ще пътуваме надлъж и шир, правейки всичко това с ясното съзнание, че принадлежим един на друг.

Аз ще хвана ръката ти и ще я притисна в очакване на приключението. Ще те целуна на всяка важна забележителност, за да запечатам своята любов към теб. Ще оставя парче от сърцето си на всяко място, на което отидем. А когато денят бавно свършва, ще бъдем посрещнати с най-невероятния залез и аз ще те прегърна, като ти благодаря, че си в живота ми. Ще станем свидетели на най-прекрасното творение на природата заедно. Когато небето е одеяло от звезди, обгърнато в светлината на града, ние ще споделяме нашите мисли и тайни, които са невероятно свързани.

А когато сме уморени от екзотичните ваканции, ще се върнем у дома. Ще прекарваме мързеливи дни, сгушени под завивките, в компанията на любимите ни филми. Ще се бием с възглавници и ще се забавляваме като деца. Ще ти направя любимата закуска и ще се сгуша в теб, докато похапващ сладко. Ще се смеем, докато ни заболи от смях. Ще си готвим заедно и ще се наслаждаваме пълноценно на времето, което прекарваме удома. 

Ще те погледна и в очите ми ще видиш цялата любов на света. Ще си помисля как няма друго място, на което искам да бъда, защото сега съм у дома.

И ще знам, че у дома е да бъда с теб и че имам всичко, което някога съм искала. Теб!