Съдебни документи разкриха, че Илон Мъск е станал баща на близнаци от 36-годишната Шивон Зилис през ноември. Зилис е един от топ мениджърите, работещи за Мъск в неговата компания Neuralink.

Близнаците са родени броени седмици преди 51-годишният главен изпълнителен директор на Tesla и неговата половинка Граймс да се сдобият с второ бебе от сурогатна майка.

Вследствие на тези разкрития се оказва, че Мъск има 9 деца, доколкото е известно публично (на снимката позира със сина си, който се роди през 2020 г).

Шивон Зилис е родена в Канада и завършва висшето си образование в университета Йейл. В момента тя е директор по операциите и специалните проекти за невротехнологичната компания на Мъск „Neuralink“ и се предполага, че е един от кандидатите за директорския пост в Twitter Inc след сделката за придобиване на компанията на стойност 44 милиарда долара.

През 2020 г. Зилис публикува туит в защита на Мъск относно решението му да премести Tesla извън Калифорния заради ограниченията на COVID-19.
„Никой не е перфектен, но никога не съм срещал някого, който да преминава през повече болка, за да се бори за вдъхновяващо бъдеще за човечеството - и го прави неуморно от десетилетия. Всеки има право на мнение, но моето е, че няма човек, когото уважавам и на когото се възхищавам повече.“ - написа Шивон.