Ние всички се привързваме към нашите домашни любимци, смятайки ги за пълноправни членове на семейството. Хората изневеряват, ревнуват и лъжат, а питомците не са способни на това. И ако някой заслужава приказен живот, то това са точно те. Това бе и причината днес да ви покажем как изглежда сладкия живот на най-богатите животни по света:

Шупет ( Карл Лагерфелд)

Котката на дизайнера Карл Лагерфелд е почти запазена търговска марка. Тази очарователна блондинка бива сресвана по два пъти на ден, а освен това обича да си играе с торбички за пазаруване и има около 40 хиляди "последователи" в Twitter.

Пътува с частен самолет и вечерята ѝ се сервира в сребърен поднос. Когато стопанинът ѝ е далеч, Шупет винаги стои вкъщи под грижите на камериерка. "Малко е разглезена и никога не излиза. Тя отива в кухнята и сяда пред купата с храна. Изобщо не обича да яде на пода. Пред нея поставят три блюда: вода, закуска и пастет. Необходимо е всичко да се сложи пред нея, за да може да си избере", казва дизайнерът.

Гюнтер IV

Немската овчарка Гюнтер IV, наследява внушителното си състояние от $ 372 милиона от баща си - Гюнтер III. Той пък получил парите си от немската графиня Карлота Либенщайн. Кучето разполага със собствена вила в Тоскана, в която живее с шофьора и прислугата си. Гюнтер обожава да се разхожда из околността със собственото си возило - BMW кабриолет.

Неотдавна от парите в попечителския фонд на овчарката ѝ била купена вила във Флорида, принадлежала по-рано на Мадона, за $7,5 млн, тъй като с годините кучето развило артрит. Казват, че Гюнтер е много доволен от новата си придобивка с девет спални и седем бани. Напоследък обаче здравето не му позволява да се забавлява. В края на миналата година кучето навърши 13 години. Интересно кой ще наследи богатството му, защото засега лаещият милионер няма потомство?

Одри ( Донатела Версаче)

Италианската дизайнерка Донатела Версаче харчи за своето очарователно куче, порода Джак Ръсел териер, около £ 100 000 годишно. Донатела е нарекла кучето Одри в чест на любимата си актриса Одри Хепбърн. Дизайнерката признава, че винаги облича кучето си според модните тенденции. Асистент редовно прави масажи на кучето със специални масажни масла, за да поддържа козината му. Одри благодари на своята стопанка, като поддържа статуса на "стилна икона", в собствената си социална мрежа.

Ча-ча, Джей Джей, Джил, Джаксън Долъмайт и Джаки Ламбчопс ( Марая Кери)

Със своите Джак Ръсел териери, Марая Кери потвърждава, че звездата просто не може да живее без грижа за ближните си. Разбира се, всички кучета минават през ежеседмични спа процедури, като всички те имат личен фризьор и шофьор. Любопитен факт е, че когато една от авиокомпаниите не позволил Джей Джей да съпровожда певицата на турне в САЩ, Кери била принудена да плати, така че териерът да я последва на отделен частен самолет, а по-късно - в бронирания мерцедес.

Артър ( Елтън Джон)

Тринадесет годишният кокер Елтън Джон получава за 56-тия си рожден ден през 2003 година. Артър бързо се превърнал в най-добрия приятел на певеца. Двамата станали толкова близки, че дори бил шафер на сватбата на сър Елтън и Дейвид Фърниш.

Самият той, между другото, се оженил за другия кокер шпаньол на Елтън Джон - Мерилин. Те двамата си имат дъщеря - Изабела. Всяка година Елтън и Дейвид харчат за кучетата около £ 20 000.

Даймъндбейби и Принс ( Парис Хилтън)

Наследницата на семейство Хилтън има не едно куче, но всеки един от нейните домашни любимци се чувства като истински крал. Сред тях е Померанският шпиц Принс и едно малко чихуахуа на име Даймъндбейби, за които Парис е похарчила $ 8000.

Домашните ѝ любимци живеят в малко копие на дома на Парис. Двуетажната кукленска къща е оборудвана с климатик, полилеи и самостоятелен санитарен възел.

Може смело да се каже, че да бъдеш домашен любимец на Парис е супер!

Скуидли и Дидли ( Саймън Кауъл)

Йоркширските териери на Саймън Кауъл са пълноправни членове на семейството на звездата. Скуидли и Дидли посещават най-добрия салон за кучета в Ню Йорк.Там ги сресват, правят им маникюр и масаж с горещо олио.
Собственикът на салона Едуард Алава коментира: "Това е толкова вълнуващо. Саймън иска да се увери, че те ще получат цялото внимание, което заслужават. "