За да го накараш да се върне обратно при теб, трябва да погледнеш на нещата от неговата гледна точка

 

Ако той си е тръгнал, то е защото много повече ще спечели, отколкото ще загуби. Затръшвайки ти вратата, той искрено вярва в това. Жените прекратяват връзките си, когато любовта изчезне, но мъжете могат да го направят поради много причини. Раздялата е вече факт, но ти отказваш да я приемеш и искаш да си го върнеш? Ето как да го направиш!

Не показвай отчаяние

Първоначално ще се нуждаеш от цялата помощ на околните и ще го молиш със сълзи на очи да се върне. Груба грешка! Отчаянието ще те направи по-непривлекателна за него. Вместо това, събери цялото си достойнство и покажи твърдост. У дома може да плачеш и да крещиш от болка, но никога не го прави пред него. 

Сътрудничество и комуникация

Трябва да ти кажем, че няма как да си го върнеш обратно веднага. Той има нужда от време, за да осъзнае случилото се. Ако се опиташ да го притиснеш, ще го загубиш окончателно. Нека това бъде неговото решение, а не твоето. Запазвайки добрата комуникация с него, ти оставяш отворена вратата си за него.

Контролирай емоциите си

Доброто отношение е от съществено значение, макар да ти е трудно. Страховете и болката от отхвърлянето може да накарат да се държиш отбранително и агресивно. Много е важно на този етап да контролираш емоциите си. Намери си хоби, което те кара да се чувстваш добре и да мислиш по-малко за него.

Не го спирай да си тръгне

Убеждавайки го, че просто не може да те остави, той със сигурност ще ти се противопостави. Вместо това, предизвикай повече откровени разговори. Ако имате деца, покрай тях имате много общи задължения и ангажименти. Говорете за децата, за плановете си за тях, за бъдещето им.

Бъди загадъчна

Организирай случайни срещи, сбирки и събирания. Изпрати му съобщение и му се обади по погрешка. Не разкривай нищо за новия си живот. Нека те види в нова светлина и изпита ревност.

Погрижи се за външния си вид

Сега, повече от всякога, трябва да изглеждаш добре. Купи си нови дрехи, започни да спортуваш, свали излишните килограми и се гримирай. Когато се срещнете, ти трябва да блестиш. Това със сигурност ще го жегне на какво ли се дължи тази промяна - дали няма нов мъж в живота ти.

Напомняй му деликатно за себе си

Когато сте заедно, уж без да искаш му напомни за годишнината ви, за плановете, които крояхте. Накарай го да почувства носталгия и топлина от разговора си с теб.

Ако всичко това не помогне, може би просто не е мъжът за теб!