Лариса Ренар е кандидат на психологическите науки, биолог и психолог, с магистърска степен от Стокхолмския университет по икономика. Създателка е на учение за природата на женската енергия и автор на обучаващи романи за жени.

Наталия Кобилкина oт малка забелязва, че повечето човешки проблеми, включително и болести, се появяват от нарушените отношения: със самия себе си, със семейството или ако човек нарушава духовните закони на Вселената. Затова иска да стане психолог - за да помага на хората. Преподава вече близо 15 години и е водила курсове в 9 различни държавави. За това време през нейните обучения са минали повече от 3000 човека и голяма част от тях имат позитивни промени в техния живот.

Преди 2 години Лариса и Наталия правят общ семинар в НДК. „Хората до днес ми пишат имейли и ми казват, че след този семинар сякаш им се е случило чудо - каквото си пожелаха там, всичко им се е сбъднало. Много от тях забременяха, а преди не им се получавало с години, други си намериха работа, трети срещнаха мъжа на своите мечти и се ожениха... Никой в България не организира такива големи ивенти и се радвам, че с Лариса сме две рускини, които правят това за българските жени“, споделя Наталия. На 16 юни 2018 година предстои втори такъв семинар.

Всеки, който желае, може да се запише от тук. А ние поканихме Наталия да ни разкаже няколко истории от своята практика. Тя учи клиентките си да бъдат себе си и да бъдат смели и това коренно променя живота им!

Първата история, както и повече информация за Лариса Ренар и Наталия Кобилкина може да прочетете тук. Вторатата статия – тук. А сега е време за...

ИСТОРИЯ №3

В група по сексология една жена се оплака, че мъжът ѝ има любовница. След 20-годишен брак и общ бизнес той искаше да я напусне заради своята секретарка. Тя беше съкрушена. Казах ѝ: „Първото елементарно домашно: отиваш с него на ресторант без гащи!”. Тя каза: „Как ще ходя без гащи? Ти си луда!”. Отговорих: „Ти си консерва! Орална любов правиш ли му?” – „Не, не обичам.” – „Анален секс?” – „Не” – „Секси бельо слагаш ли?” – „То е неудобно”. Казвам: „Учудваш ли се, че мъжът ти има любовница? Ако искаш да го запазиш, махаш гащите!”. Тя отива на срещата, която е с партньори, страх я е да му каже, накрая събира смелост: „Скъпи!” – „Да! К’во пак?” – „Забравила съм нещо!” – „К’во си забравила?” – „Да сложа гащи!”. Той бил в шок! Извинил се, казал на партньорите, че са забравили да изключат ютията, дръпнал я и я завел в колата. Привили секс на магистралата, тя забравила всички задръжки, после уволнили любовницата и сега са много щастливи. Радвах се, че съм помогнала това семейство да се запази, защото е жалко да отдадеш 20 години на един мъж, а той да те зареже просто защото никой не те е научил да правиш хубав секс. Един ден при мен дойде мъж с огромен букет и каза: „Това е за теб! 10 години опитвам да склоня жена си към анален секс, не успях. След два дни сексология тя го направи! Цял живот ще те обичам!”. Добрият секс прощава много недостатъци.