Всеки избор, който правим ежедневно, отразява нашия вътрешен свят, отношението ни към хората и отношението ни към живота като цяло. Днес ви предлагаме да направите тест само с един въпрос: Коя ябълка бихте избрали?

Номер 1. Вие сте прям и честен човек. Никога не прикривате истината, каквато и да е тя. Във всяка ситуация оставате верен на себе си, здраво стъпил на краката, без да се боите от възходи и падения. Вашият живот е стабилен и ритмичен, с наситен вкус. Също като тази ябълка, която си откъснахте от дървото.

Номер 2. Вие сте забавен и енергичен човек. Винаги сте готов за приключения. Да ги търсите е вашето кредо. Всичко оригинално и  впечатляващо носи радост в живота ви, който има вкус на карамел, поръсен с натрошени орехи.

Номер 3. Вие сте интересен човек – така мислят всички около вас. Присъщи са ви оптимизъм и въображение. Умеете да виждате обикновените неща и да откривате прекрасното в тях. Именно това привлича хората към вас. Вкусът на вашия живот е като ябълков щрудел – топъл и сладък.

Номер 4. Вие сте като брониран ролс ройс, като скала, на която можеш да се опреш. Вие притежавате рядкото качество - уравновесеност в мислите, чувствата и постъпките. Сдържан сте, но не и срамежлив. Повече слушате, отколкото говорите. На вкус вашият живот е като горещ пунш – уютен, солиден и спокоен.

Номер 5. Думата, която ви подхожда е радост. Според вас животът е хубав и точно в това е неговото очарование. Вие цените вкуса, цвета, звука и аромата на всеки ден, като сами създавате красота. Цените всяка минута и често се усмихвате. На вкус вашият живот е като гореща палачинка.

Номер 6. Имате бистър ум и бързи реакции. Вие сте остроумен и проницателен, съобразявате в движение и поддържате своя тонус. Дори и да не сте твърде общителен, вие сте забавен и интелигентен, което ви прави душата на компанията. Но вие не държите да сте в центъра на вниманието. Вашият живот на вкус е като чаша хубаво вино.