Всеки човек има определено ниво на енергия. Това е вътрешния ритъм, който определя силата на вашия организъм. Неслучайно понякога намиращият се наблизо до някой със силна енергия, се променя. Това се дължи на факта, че силното биополе започва да изтласква слабото, което кара човека да чувства дискомфорт.

Предлагаме ви да направите един лесен тест, който ще определи силата на вашата енергия. Просто изберете една от снимките и вижте какво разкрива тя:

Ако сте избрали №1 означава, че имате наистина мощна енергия! Вие не само може да разчитате на своята вътрешна сила, но можете и да я споделите изцяло с любимите си хора. В непосредствена близост до вас, те се чувстват сигурни и защитени. Вие всъщност ги защитавате с енергийното си поле!

Ако сте избрали №2, то вашето енергийно поле може да бъде доста променливо, също както настроението ви. Когато сте тъжни, вашата енергия е на най-ниското ниво, а когато изпитвате въодушевление и енергийното ви поле започва да расте.

Ако сте избрали №3, то тогава вашата енергия е напълно подходяща за вашия характер. Тя ви балансира и ви носи хармония. Хората край вас се чувстват спокойни и сигурни, защото вашето енергийно поле излъчва медитативни нотки. Може категорично да се каже, че имате силна енергия!

Ако сте избрали №4... тогава нещата са малко объркващи. Работата е там, че енергията ви е силна, но вие не се чувствате готови за това. Вие не искате да изпитвате такава вътрешна сила, тъй като тя е предполага по-енергични и весели занимания, а вие предпочитате спокойствието и тишината. Но не се притеснявайте! Със сигурност ще се научите как да черпите от своята вътрешна сила тези емоции и настроения, които са ви нужни!

Ако сте избрали №5, то вашата енергия е със средна мощност. В действителност, понякога това е дори по-добре от силната. Вие чувствате жизнен баланс, което е невероятно вдъхновяващо за вас и вашите близки. Правилно умеете да ръководите енергията си!

Ако сте избрали №6... перфектно би ви се отразила медитацията! Сериозно, ако се пробвате в това начинание, то със сигурност няма да искате след това да се откажете. Кой знае, може би след време ще стигнете и до него, но засега просто се наслаждавайте на факта, че наистина сте силни.

Не забравяйте, че енергията е жива в душата и в тялото ви, така че трябва да поддържате хармонията и в двата случая. Погрижете се за тялото си и тогава ще изпитвате само щастие и радост от живота!