Разгледай символите. Не бързай. Кой привлича внимането ти най-силно? Къде се спира погледът ти? Откри ли го? А сега разбери какво послание ти носи...

1. Звезда

Сега е време за действие. Спри да отлагаш това, което отдавна искаш и се каниш да направиш. Фокусирай се върху него. Визуализирай как ще го постигнеш. Моментът е настъпил. С увереност и решимост ще постигнеш целта си.

2. Eнергия

В живота ти в момента се извършва голяма промяна, макар да не го осъзнаваш. И промяната е за добро. Виж го, осъзнай го и го приеми. Прегърни промяната. Затвори страницата на миналото. Очаква те нещо голямо и прекрасно.

3. Тройнственост

Някой се опитва да повлияе върху решенията ти. Опитва се да те тласне в определена посока, която според него е най-добрата за теб. Но така ли е наистина? Не бързай да следваш чуждите съвети. Вслушай се в сърцето си. Там е отговорът, който търсиш.

4. Въртящо се колело

Живееш, съобразявайки се повече с другите, отколкото със себе си. Дошъл е моментът да спреш с това. Дошъл е моментът да поставиш себе си на първо място. Не се страхувай, че това ще предизвика гнева на околните. Тези, които те обичат, ще те подкрепят. А останалите нямат значение.

5. Ом

Време е да промениш нагласата си и да спреш да мислиш за нещата, които искаш. Благодари за нещата, които имаш. Благодари за живота, който имаш. И го прави всеки ден. Защото имаш много. Много повече, отколкото осъзнаваш.