Погледни изображенията. Не бързай. Нека погледът ти обхване всички. Къде се спира? Кое око те привлича? Когато приключиш, виж какво означава изборът ти...

1. Ти си откровен и честен човек. Подхождаш с открито сърце към всички и затова всички те харесват. Или поне тези, които харесват откритите и непринудени хора. На помощта и подкрепата ти винаги може да се разчита. Раздаваш се, без да се замисляш. Сърцето ти е изпълнено с любов и светлина, която струи от теб, озарявайки живота ти и живота на хората около теб.

2. Отговорен, устремен, търпелив - ето такъв човек си ти. Човек, който вярва в себе си и се бори да постигне целите си. Човек, който отстоява позицията си и държи на думата си. Ти си роден лидер, който винаги е няколко стъпки пред другите. Умееш да мотивираш хората около себе си, знаеш как да извадиш най-доброто от тях. С две думи - харизматична личност. 

3. Темпераментът ти е страстен и огнен. Ти си човек, чийто емоции винаги бушуват с пълна сила. Когато харесваш някого, го харесваш, приемаш и обичаш с цялото си сърце. Когато обаче някой си спечели неприязънта ти, печели я завинаги - просто се затваряш, продължаваш и забравяш. Черпиш от настоящето с пълни шепи. Наслаждаваш се на всеки. Живееш осъзнато, пълноценно, истински.

4. Ти си творческа натура и това се вижда веднага. Вижда се в самата ти същност - в начина, по който се обличаш, в дома, в който живееш, в нещата, които обичаш да правиш, и местата, които обичаш да посещаваш. В хората, с които обичаш да общуваш. В кръвта ти е да създаваш. И именно, когато създаваш, когато твориш, се чувстваш най-себе си.

5. Духът ти е дух на мечтател. Визията ти за живота - визия на откривател. Обичаш да провокираш - себе си и другите. Без да се замислиш, излизаш от зоната си на комфорт и увличаш към същото и хората до теб. Не признаваш границите и с лекота излизаш извън тях. Просто защото знаеш, че именно това е начинът да откриваш все повече за себе си и за света около себе си. 

6. Романтично-носталгичен. Такъв е харатерът ти. Често гледаш към миналото с горчиво-сладка носталгия. Или мечтаеш за бъдещето със сърце, изпълнено с трепетно очакване. Що се отнася до настоящия миг... виждаш нещата, които повечето хора на виждат - малките, дребни неща, които всъщност са най-големите, най-ценните, най-важните неща. 

7. Ти си мъдър и спокоен човек. Човек, който не се подвежда по фасадата. Човек, който вижда под повърхността. Ти си човек, който умее да изслушва, без да съди. Защото разбира. Защото усеща. Защото съпреживява. Ти си човек, когото всички търсят за съвет, защото знаят, че ще видят нова гледна точка - без назидателност, без укор, без желание за налагане. Ти си човек, който е истински богатство за хората в живота си.