Къса ми се сърцето, защото те нараних по този начин. Мислех, че всичко е наред с мен, след като си тръгнах, но това ме разяжда ден след ден. Изпива ме мисълта, че нараних толкова добър човек като теб!

Съжалявам, че не бях до теб, когато имаше нужда...

Последния път, когато те видях имаше толкова болка в очите ти. Виждах я за първи път и точно тогава осъзнах, че моите действия и цялото ми поведение са били недопустими спрямо теб!

Не залсужаваш никога никой да те третира по този начин. Да ти говори с неуважение, както правех аз или да ти повишава тон, когато нямаш нищо общо с проблемите ми. Отнасях се с теб като с бивша, без да ти дам никакъв шанс да покажеш истинската си прекрасна същност.

Колкото и да говоря няма да успея да излекувам болката, която причних и на двама ни... Не мисля, че бях психически подготвен да имам чувства към теб. Съвсем честен съм – привличането ми към теб дойде толкова естествено и неочаквано, че не знаех какво да го правя.

Не се оправдавам. Обвинявам само себе си и съм съсипан, че ти причних толкова болка! Откакто осъзнах, че съм разрушил всичко, мога съвсем чистосърдечно да заявя, че вече съжалявам за нещо в живота си.

Но това ме накара да открия толкова неща в себе си, които не подозирах, че са там...

Вече знам коя е най-голямата грешка в живота ми: тази, че не се държах с теб като с принцеса. Че не бях подготвен за емоциите, които ти ми донесе. С теб исках да бъда по-добрата версия на себе си. Помогна ми да преживея толкова много рани от миналото, а аз дори не разбирах, че се случва. Не те обвинявам, че си тръгна. Не те обвинявам, че не отговори на нито едно от обажданията ми, защото самият аз не мога да се погледна в огледалото заради начина, по който постъпих.

Никога не съм го искал! Никога! От дъното на разбитото си сърце искам да ти кажа колко много съжалявам!

Мразя тази част от себе си, която ти причини всичко това и ще направя всичко възможно тя да изчезне. Може би ти звуча налудничево, защото бяхме заедно за кратко, но искам да знаеш, че ми липсваш... Липсваш ми толкова много! Кратките съобщения и снимки, които ми пращаше, за да оправиш деня ми, нежните целувки и прегръдки.

Липсва ми всичко с теб!

Знам, че не заслужавам втори шанс, но искам да знаеш, ти и всички, които четат това, че ще стана по-добър човек и ще се грижа за хората, които обичам. Ще вложа всички свои усилия в това.

Искам просто да знаеш, че не съм лош. Не осъзнавах какво ти причинявам и никога повече не бих го допуснал. 

Ти си повече от великолепна и загубата ти е най-ужасното нещо в живота ми. Дори да не ми дадеш втори шанс, аз ще знам, че този, който ще върви до теб ще е най-големият щастливец на света.

Ще съжалявам винаги, че те приемах за даденост и не те обичах така, както трябва да бъдеш обичана!

Ти винаги ще имаш специално място в сърцето ми!

А на всички, които четат това, ще кажа само едно - ценете хората до себе си всяка минута и осъзнавайте какво правите!