Той ще остане.

Ти толкова го обичаш. Той те допълва, но как можеш да си сигурна, че няма да те напусне и невероятната ви връзка да остане в миналото?

Тук се намесва астрологията. Хубаво е да знаеш плюсовете и минусите на половинката си, за да знаеш и как да го накараш да остане до теб. Веднъж научиш ли ги, не би му минало през ума, да те напусне.

Овен

Мъжът Овен обожава да има контрол над всичко, което се случва. Ако искаш той да е винаги до теб, му го дай. Не знаеш как? Кажи му, че те прави безпомощна.

Телец

Сексът няма да го задържи. Представителите на силния пол харесват, когато жената може да изразява емоциите си и да споделя всичко, което ѝ се случва. Не се ограждай със стени. Той ще оцени, че си напълно отворена пред него.

Близнаци

Ако се тревожиш, че половинката ти Близнаци ще те напусне, трябва да признаем, че той ще го направи. Хубавите новини са, че няма нищо, което той обича повече от новите преживявания, защото мъжете Близнаци са креативни. Изненадай го с нещо ново, ако му е скучно.

Рак

Ракът е емоционален и импулсивен. Той има нужда от любов, подкрепа, целувка по челото например. Трябва да му покажеш, че те е грижа за него. Емоционалната връзка е много важна.

Лъв

Мъжете, родени под този зодиакален знак, обичат да са под прожекторите. Те знаят, че са най-добри във всичко. Не забравяй да му го показваш всеки ден. Половинката ти има нужда от това, за да види, че го цениш.

Дева

Ако искаш да спечелиш мъжа Дева, не е нужно да положиш големи усилия, макар и той да е сложна личност. Не се опитвай да четеш мислите му, защото няма да успееш. Разбери какво иска да прави днес, утре, какво му се яде. Веднъж, щом ти сподели това, не го изпускай!

Везни

Мъжът Везни би бил до жената, която го обожава и му го показва всеки ден. Той иска да усети всяко едно нещо от връзката ви. Отпусни се и се наслаждавай, дори и връзката ви да се развива бавно.

Скорпион

Ако искаш мъжът Скорпион да остане до теб завинаги, нека той води връзката ви към бъдещето. Ако му го позволиш, би бил наистина доволен. Също така бъди честна и не го лъжи.

Стрелец

Ако искаш да спечелиш сърцето на Стрелец, бъди готова за едно голямо предизвикателство. Той обича да рискува и да преживява нови приключения. Той би искал да прекара живота си с теб, ако ти си готова да бъдеш авантюрист като него.

Козирог

Той има определена рутина, която следва. Ако искаш да излезете на среща, когато той обикновено си стои къщи, ще се раздразни. Уважавай границите му и се напасни по него. Той ще оцени това.

Водолей

Ти си щастливка, ако те обича мъж Водолей. Защо ли? Защото той иска да си щастлива и ще ти угажда за всяко едно нещо, ако му позволиш. Нищо друго не би му харесало повече.

Риби

Мъжът Риби иска здрава връзка на духовно и емоционално равнище. Ако иска да пробва нов вид медитация, не само го подкрепяй, а я пробвай и ти. Той би се радвал да има някой, който да е винаги до него, когато практикува хобитата си.