Няма да знае какво да прави.

Невинаги е лесно да бъдеш в мислите на един мъж или да знаеш как да му липсваш и да те желае. Може би се чудиш как да го накараш да усеща липсата ти и да не спира да те иска, а ако се стремиш към положителна реакция, е важно да го правиш правилно.

Много дами правят грешки, които водят до още по-голямо разстояние между тях и мъжете. За да избегнеш това, трябва да знаеш как да го правиш от самото начало или от "фазата на съблазняване" на една връзка.

За да го накараш да усети липсата ти, трябва да спазваш някои правила. Целта е да бъдеш на преден план в съзнанието му. По този начин бързо ще забележиш, че усещането за липса на някого може да засили любовта и да увеличи привличането.

Ето 5 основни принципа, които да спазваш, ако искаш да му липсваш:

• Позволи му да поеме инициативата.
• Не му позволявай да мисли, че те има твърде скоро.
• Не му казвай "да" всеки път.
• Накарай го да се чувства така, сякаш не може да живее без теб.
• Направи времето, което прекарвате заедно невероятно, така че да те иска около себе си повече.

Защо трябва да се опиташ да го накараш да усеща липсата ти?

Повечето дами са склонни към липса на самочувствие, независимо дали са в дълга връзка или във фазата на съблазняването. Не са сигурни дали човекът, когото харесват, е искрено заинтересован или просто флиртува и си играе с тях… Да не говорим за факта, че има толкова много клишета, че мъжете са неверни, че може да е наистина трудно да се довериш на някого.

Понякога той няма да мисли, че иска сериозна връзка с теб още от начало.

От теб зависи да го насърчиш да инвестира в отношенията ви, така че най-доброто, което трябва да направиш, е да му покажеш, че животът му е значително по-добър с теб в него.

Не само чувстваш нужда да бъдеш уверена, за да си удовлетворена във връзката си, но също така искаш да го задържиш и любовната ви история да продължи да се развива. Ето защо да се научиш да го накараш да усеща липсата ти може да се окаже правилно решение. Освен че си сигурна в чувствата му към теб, може да ги умножиш десетократно.

Искаш да бъдеш единственото момиче, за което мисли цял ден. Да бъдеш малко далечна и недостъпна може да те направи още по-привлекателна в очите на мъжете. Веднага се превръщаш в привлекателно предизвикателство. Просто трябва да знаеш как да направиш това.

Когато го накараш да усеща липсата ти, “превключваш” играта между вас и караш чувствата му да се развиват много по-бързо.

Ето и трите правила, които трябва да следваш, за да му липсваш и да го накараш да те иска до полуда.

1. Спри да контактуваш с човека, когото искаш да съблазниш

Това е една от най-често срещаните грешки, които жените за съжаление правят. Дами, склонни сме да се залепваме за мъжа, с когото сме, или ако все още сме във фазата на съблазняването, сме прекалено обсебващи. Ако наистина искаш да знаеш дали му липсваш или не, трябва да контактуваш с него по-малко. Казано по-просто, колкото по-малко си около него, толкова повече ще му липсваш. Ако не му дадеш възможност, как ще му липсваш? Колкото повече една жена се отдръпва или е недостъпна за мъжа, толкова по-вероятно е той да се опита да се доближи до нея - вероятно вече си виждала това явление, когато става въпрос за флирт. Ако не си тази, която прави първата стъпка, той ще бъде този, който ще ти се обади… и нещо повече, ти си в ума му! Една от техниките, които работят най-добре, когато искаш да ви върнеш бившия, е "радио тишина" – не контактуваш с него, за да го накараш да те иска отново. Ако правиш това, ще липсваш на този, от когото се интересуваш и ще се влюби в теб.

2. Накарай го да повярва, че не може да живее без теб

Ако искаш този човек да види, че си нещо специално и да останеш в ума му, накарай го да почувства, че не може да живее без теб! Бъдете тази, която не прилича на всички останали. Не говорим само за физическия аспект - дори ако трябва да се грижиш за тялото си и за своя външен вид! Центърът на фокуса ти трябва да бъде върху сантименталния аспект. Съсредоточи се върху отношенията, които трябва да развиваш ежедневно. Ако спазваш тези указания, той ще те види като истинска фатална жена и ще се влюби в личността ти. Не пренебрегвай важни елементи като комуникацията, когато искаш да формираш солидна връзка. Макар да знаем, че не е най-силната им страна, мъжете харесват, когато жените ги чуват. Бъди тази, към която той може да се обърне и чувствата между вас ще се засилят. По този начин, идеята да не си наоколо, ще го накара да иска да се доближи до теб. В моменти на предизвикателство трябва да си до него.

3. Не подценявай силата на спомените

Един от най-добрите начини, по който да го накараш да усети липсата ти, е да се увериш, че времето, което прекарвате заедно, е незабравимо. Освен да му се наслаждавате, трябва и да направите много положителни спомени, които могат да спомогнат за изграждането на връзката ви и да му липсваш дори когато си далеч. Някога усмихвала ли си се по време на работа, само защото си мислела за специален момент, който си споделила с човека, когото обичаш? Тогава мислиш само за едно: да го видиш отново и да преживееш тази радост. Имай това предвид, когато искаш да го накараш да усети липсата ти. Като споделяте и откривате нови дейности заедно, ще изградите силна връзка и ще създадете прекрасни спомени. Те ще са от значение, ако искаш да изградите дълготрайна любовна история. Не се колебай да поемеш инициативата и превърни свободното си време в начин за укрепване на връзката си.