Доверието е много крехко. Това е вярата в човек, силата, способността, истината, която ти дава самочувствие. То е най-хубавото нещо, което можеш да дадеш на някого. Вярваме на семейството и приятелите си, за да ни подкрепят, да пазят тайните ни, както и на половинката си, че няма да разбие сърцето ни на малко парченца.

Но какво се случва, ако някой загуби доверието ни? Какво се случва, когато сърцето ни е счупено на милиони малки парченца? Какво трябва да направим с всичките сълзи и цялата болка? Как можем да се справим? Как да продължим?

Запомни, че промяната е най-трудното нещо в живота, но винаги е за добро. Знам, че боли. Искаш спомените да изчезнат, да престанат да нахлуват в главата ти. Чувстваш се безпомощна, наранена и сякаш всичко се е случило за секунди. Бъди търпелива!

Знам, че си дала всичко от себе си, защото си обичала, но сега трябва да пренасочиш енергията си в нещо, което ще ти помогне да се справиш. Не гледай само хубавите спомени, а и лошите.

Трябва да започнеш да се доверяваш отново. Не се обвинявай за случилото се. Изборът, който той е направил, засяга неговата същност. Процесът на възстановяване е бавен. Трябва да правиш всичко стъпка по стъпка. Любовта и доверието са нещо, което можеш да си върнеш с упоритост. Всеки ден трябва да се бориш. Търси това, което те прави щастлива и благодарна. Отнема време, не бързай, защото скоро отново ще блестиш по-силно от преди. Бъди смела и не съжалявай за нищо. Наслаждавай се на живота.

Трябва да се довериш отново. Някъде има по-добър мъж за теб. Знай, че просто не е било писано. Довери се първо на себе си. Когато заблестиш, някой ще го види и няма да иска да те пусне.

Когато си тъжна за това, което си изгубила и сте били щастливи заедно, мисли над това как заслужаваш много повече. Не бягай от щастието и любовта, а изпълни всеки твой ден с тях. Довери се отново на любовта, под каквато и форма да е. Заслужаваш любовта, която ще ти даде най-щастливите дни от живота ти и ще те кара да преследваш мечтите си. Ще изпиташ вълнение.

Сега си спомни за него, погледни го и се усмихни. Сбогувай се и му благодари за всичко. След това продължи напред, защото така ще си една крачка по-близо до най-голямото щастие.