Кои са нещата, за които ние хората прекарваме най-дълго време да мислим? Ако трябва да предположа, това ще са страховете ни, нещата, които ни правят щастливи и как да намерим истинската любов. В такава култура живеем. По отношение на страха, това е повече човешки инстинт, отколкото обществен такъв. Виждаме около себе си хора (близки или не), които се провалят, независимо дали в кариерата, връзките, или живота като цяло.

В резултат на това повечето от нас правят всичко по силите си да избегнат подобен резултат. Независимо как, хората дават всичко от себе си, за да избегнат провала. По отношение на нещата, които ни правят щастливи и любовта, също зависи от културата и все пак тук обществото има по-сериозна роля. Много от нас определят кои неща са „добри“ и кои „лоши“ в зависимост от това как ги приема обществото и базираме щастието си въз основа на това колко от добрите неща можем да притежаваме.

Нещата, които спадат в тази категория включват пари, жена с хубава фигура, мъж, който е висок над 180 сантиметра, партньор, който има големи доходи и така нататък. Приемаме тези идеи не само от хората в живота ни, но и от известни личности. Това дава отражение и върху идеята ни за истинската любов. Филмите и телевизионните предавания постоянно ни засипват с идеи как трябва да намерим любовта, но е важно да знаем, че Холивуд не е реалността. И тъй като обръщаме твърде много внимание на това, което се случва на екраните (в това число и тези на телефоните и компютрите ни – социалните мрежи никак не са за пренебрегване), вярваме, че този живот може да бъде и нашият живот.

Така, най-общо казано, просто се обричаме на неуспех. Съжаляваме, че го казваме толкова директно, знаем, че това е нещо, за което мнозина от нас мислят – как да намерим истинската любов и да спечелим определен мъж или жена. Истината е, че има твърде много хора на света, които са самотни и просто искат да обичат. Така че ако искате по-реалистичен „учебник“ за това как да намерите любовта, не гледайте към Холивуд, а към астрологията. Вярвате или не, всеки хороскоп има определена формула, която можете да спазвате, за да спечелите даден човек. Ето как да спечелите сърцето на човека, който ви е впечатлил, според зодията: 

1. Овен

Овните са много любвеобилни хора, затова на тях им харесва, ако отговаряте на тази енергия като флиртувате с тях. Също така е от решаващо значение да бъдете отворени за чувствата си. Те оценяват това. И накрая, те са известни като авантюристи, затова не бъдете предсказуеми за тях или ще бъдете като всички останали.

2. Телец

Физическият контакт е много важен за Телците, затова е важно да ги докосвате и да нямате нищо против те да правят същото. Друго нещо, което им харесва, е да си почиват, затова запазете час за спа процедури или се отдайте на филмов маратон у дома и те ще се чувстват така, сякаш ги разбирате.

3. Близнаци

Близнаците са пламенни и страстни, затова е добре да подгрявате обстановката, когато сте заедно. Ако човекът, по когото си падате, е представител на тази зодия, трябва да изпъквате пред останалите, защото вероятно той е излизал с много различни х ора. И все пак ако комуникирате често заедно, гарантирано ще бъдете специален човек в живота им. Общуването е от голяма важност за тях.

4. Рак

Ракът е един от онези знаци, който наистина иска да се чувства обичан, затова бъдете нежни с него. Представителите на тази зодия вярват, че думите говорят по-силно от думите, но е важно да демонстрирате и двете. Не оставяйте и за миг Ракът да се чуди на какъв етап са отношенията ви – това може сериозно да навреди на връзката ви. Те не обичат игричките, затова ако заспите, докато си пишете късно вечерта, уверете се, че на сутринта ще се извините подобаващо.

5. Лъв

Лъвовете са пристрастени към забавлението, затова е добре да правите нещата, които намират за развлекателни възможно най-често. Те са известни с това, че имат страст към много неща и затова най-вероятно ще приемат всяко предложение, което им отправите. Така казано, не се страхувайте просто да бъдете себе си.

6. Дева

Девите ценят реда, затова и харесват нещата да се случват по определен начин. С други думи не отменяйте ангажимента си в последния момент и не правете нищо, за което си личи, че не е обмислено. Трябва да им показвате постоянни усилия – това е от голямо значение.

7. Везни

Ако искате да спечелите представител на зодия Везни, трябва да уважавате факта, че те не обичат игричките и искат дългосрочни отношения. Ако вие не искате същото, просто не им губете времето. Те прекарват много време в търсене на сродната си душа, затова ако ги искате за цял живот, правете всичко по силите си, за да им дадете сигурност и бъдете винаги до тях.

8. Скорпион

Скорпионите са друг знак, който е много страстен и чувствен. Можете да ги впечатлите като демонстрирате романтичната си страна. Те искат да се чувстват и физически желани, затова не се бойте да ги докосвате.

9. Стрелец

Стрелецът се наслаждава на спонтанността повече от всичко, затова разнообразявайте нещата от време на време. Ако им покажете, че сте непредсказуеми, те ще оценят това. Друго нещо, на което реагират винаги, е чувството за хумор и закачливостта, затова мислете бързо и пускайте шегички всеки път, в който разговаряте.

10. Козирог

Козирозите са друг знак, който цени действията пред думите и взима връзките доста сериозно. Трябва да знаете, че обичайно нещата при тях се случват бавно, затова бъдете търпеливи – чакането ще си заслужава.

11. Водолей

Водолеите са известни със силния си интелект, затова няма да ги спечелите, ако не демонстрирате такъв. За да ги убедите да ви обърнат внимание, трябва да покажете и креативност – само така ще ви приемат като равен.

12. Риби

Рибите са един от най-трудните за разчитане знаци, но веднъж щом ги разгадаете, трябва да се уверите, че полагате същите усилия като тях. Обръщайте внимание на начина, по който показват любовта си и правете същото за тях.