Каква е вашата връзка според датата на сватбата? Отговорът може да получите като съберете цифрите на датата, месеца и годината.
Пример: 20.05.2010 г. = 2+0+0+5+2+0+1+0=10=1+0=1

1. Романтика
Управлявана от Слънцето, единицата показва, че в този брак най-важни са оптимизмът и доверието. Датата разкрива също нежна и влюбена двойка, чието запознанство е било много романтично.

2. Наследници
Под влиянието на Луната, вашето тържество или ще е дълго и огнено, или в тесен семеен кръг. Характерното при избора на тази дата е, че по-голяма част от двойките сключват брак само за да имат деца.

3. Интерес
Под влиянието на Юпитер тройката разкрива материални интереси. Партньорите не трябва да очакват твърде много от този брак. Единственото, което е сигурно, са много деца.

4. Вярност
Сатурн управлява четворката. Решили да направят тази важна стъпка, партньорите са наясно и с всички отговорности. Те винаги ще си сътрудничат, за да постигнат успех.

5. Комуникация
Владетел на петицата е Меркурий. В тази връзка никога не е скучно и постоянно нещо се случва. Комуникацията е в основата на всичко, а най-често под това число се женят млади двойки.

6. Отговорност
Под влиянието на Венера, шестицата ни подсказва, че този брак е вследствие на много любов, щастие, нежност и мир. Партньорите си остават верни до край, тъй като са си много скъпи.

7. Непостоянство
Уран управлява седмицата.Той е признак за не винаги мъдър или правилен съюз. Една от причините е, че партньорите искат лична свобода, а не винаги са способни на жертви. Но, ако има малка промяна от страна поне на единия, може да се постигне разбирателство.

8. Секс
Под влиянието на Марс, в тази връзка щастието е синоним на много секс. двойката се разбира само с един поглед, а ежедневие са им креватните упражнения.

9. Любов
Нептун управлява деветката. Сложна и неразбираема за околните е тази връзка. Но това няма значение, тъй като партньорите са наясно, че любовта побеждава препятствията.