Датата ни на раждане определя много аспекти от характера ни, защото първите месеци извън майчината утроба са фундаментални за оформянето на ума и тялото ни.

Днес ще се позабавляваме и ще погадаем какъв е идеалният мъж за нас, в зависимост от месеца ни на раждане. Провери какъв е твоят и ни кажи дали си съгласна.

Януари

За теб успехът в живота е много важен, затова работиш неуморно. Идеалният мъж за теб е онзи, който вярва в мечтите ти и те подкрепя. Някой, пред когото можеш да бъдеш себе си. В същото време и той трябва да е амбициозен и да умее да се справя сам в живота. Само такъв мъж е достоен за уважение в твоите очи.

Февруари

Идеалният мъж за теб е онзи, който те обича точно такава, каквато си и изобщо не иска да те променя или пък да те съди за грешките ти. Ти си човек, който обича предизвикателствата и новите изживявания. На пръв поглед може да изглеждаш малко ексцентрична и саможива, но истината е, че имаш нужда от любов и домашен уют, за да си щастлива.

Март

Идеалният мъж за теб е закрилник, който никога не би те наранил. Някой, който не критикува всяко твое решение и на когото можеш да кажеш всичките си тайни. Нежност, грижа и всеотдайност – това търсиш в своя любим.

Април

Ако си родена през април, това означава, че мразиш еднообразието и винаги си заредена с енергия. Затова на теб ти трябва страстен авантюрист, който ще може да следва твоето темпо. Той трябва да е готов за приключения, изненади и много адреналин, защото за теб най-важното е да има динамика и разнообразие във връзката.

Май

Идеалния мъж за теб е дружелюбен и чаровен добряк, който притежава златно сърце и който никога не би те предал. Някой, на когото можеш да се довериш всеки ден, с когото се чувстваш сигурна и обичана. Той трябва да притежава и щипка креативност и да те подкрепя в мечтите ти, които често се менят.

Юни

Ако си родена през юни, ти най-вероятно притежаваш страхотно чувство за хумор. На теб ти трябва мъж, който е също толкова духовит и забавен, за да можете да водите разговори на всякакви теми и да се смеете всеки ден.

Юли

Идеалният мъж за теб е човек с чар, който е винаги искрен. Откровеността за теб е много важна, а лъжите често се оказват пагубни за връзките ти. В същото време той трябва да ти дава достатъчно свобода и да не се опитва да те обсебва, защото ти държиш на моментите си на уединение. Той трябва да разбира, че го обичаш страшно много, просто понякога имаш нужда да останеш сама.

Август

Идеалният мъж за теб е интелигентен, с богата душевност. Някой, който ще те мотивира да бъдеш все по-добра. Той самият е амбициозен и си поставя високи цели в живота. Заедно може да постигнете много велики дела.

Септември

Ако си родена през септември, ти най-вероятно си много умна и никога не спираш да се развиваш. Идеалният мъж за теб е онзи, който притежава същото нестихващо любопитство. Той трябва да е любознателен и да притежава най-различни интереси.

Октомври

Идеалният мъж за теб е романтик, който всекидневно ще ти показва колко много те обича. Той трябва да е грижовен и креативен човек, който държи на семейството. А ако има и чувство за хумор – още по-добре!

Ноември

Ако си родена през ноември, ти притежаваш приключенски дух. Пътешествията са част от живота ти и имаш нужда от човек, който не обича рутината. Идеалният мъж за теб трябва да е авантюрист, изпълнен с любов към живота.

Декември

Ако си родена през декември, ти най-вероятно си много разсъдлива личност, която винаги се ръководи от логиката. Идеалният мъж за теб е някой, който притежава чувство за хумор и който ще кара сърцето ти да прескача от вълнение. Човек, на когото можеш да се довериш напълно, но и човек, с когото искрено ще се забавляваш и ще започнеш да „мислиш“ повече със сърцето си.