Приятелството – това не е нещо, което получаваш наготово, а безкраен процес. Затова преди да приемеш някой за свой приятел, погледни човека отблизо. Достатъчно е само да знаеш зодиакалния му знак и да погледнеш в този списък! Според някои астролози идеалната приятелка е тази, чийто знак от зодиака се получава след като отброиш 11 от своя собствен по посока на зодиакалния кръг.

И така, хайде да научим как се държат в приятелски план различните представителки на хороскопа!

Приятелката Овен

Плюсове: Много отворен и топъл човек. Винаги е готова да помогне. С нищо не прекалява. За нея всичко е тук и сега.

Минуси: Всички конфликти също са тук и сега. И вие също сте длъжни да й помогнете, веднага. Това е трудно поносимо.

Приятелката Телец

Плюсове: Кротка и спокойна. Умее да се наслаждава на красотата гръмко и възторжено.

Минуси: Понякога е бавна и въздържана. Ужасно много обича да си почива.

Приятелката Близнаци

Плюсове: Мисли бързо и има страхотен вкус.

Минуси: Мисли прекалено бързо.

Приятелката Рак

Плюсове: Умее да успокоява с подаръци, комплименти и умалителни имена. През цялото време иска да се грижи за някого.

Минуси: Мисли едно, казва друго, а прави трето. Въпреки че, може би тя просто си мисли за това, което ще прави после. Каквото докопа – не го пуска за нищо на света.

Приятелката Лъв

Плюсове: Надеждна като скала, благородна като злато. Никога не кокетничи. Кралицата не флиртува. Това не ѝ подхожда.

Минуси: Не бива да се шегувате с нейните слабости. В обкръжението на кралицата остават само нейните фаворитки.

Приятелката Дева

Плюсове: Нейната подкрепа винаги е конкретна, а не емоционална. Трудно е да бъде излъгана - тя е аналитик, какъвто светът не познава. Така че не се и опитвайте.

Минуси: Непременно ще забележи, ако ви е излязла пъпка и ще ви посъветва как да я лекувате. Би било по-добре да премълчи, нали...

Приятелката Везни

Плюсове: С нея е като в театър - моноспектакълът не спира дори за минута. Тя е прекрасен разказвач и много добър психолог.

Минуси: Обикновено се носи по течението и често не разбира дори накъде отива. Обича да послъгва и дори не се изчервява, когато я хванат.

Приятелката Скорпион

Плюсове: Отнася се сериозно и трезво към всичко в живота. По принцип не носи розови очила.

Минуси: Много по-силна, отколкото е необходимо. Тя е егоцентрик. При това най-големият.

Приятелката Стрелец

Плюсове: Оптимистка, весела и забавна, авантюристка до такава степен, че е трудно да си представит...

Минуси: Погледнете в "плюсовете"!

Приятелката Козирог

Плюсове: Тя знае, че невъзможното е възможно, просто трябва да има цел и да се стреми към нея.

Минуси: Може неволно да ви внуши комплекс за малоценност.
.
Приятелката Водолей

Плюсове: С нея винаги е интересно и необичайно. Тя е уникална с това, че въпреки цялата си женственост и красота, е напълно лишена от типично женските проблеми.

Минуси: Хобитата често ескалират в мания.

Приятелката Риби

Плюсове: Тя е най-често търсената и адаптираща се към променящите се условия личност. Нищо чудно, че е последна в зодиака - като пример за усъвършенстван модел.

Минуси: Твърде много подражава. Ако протегнеш ръка към огледалото, тя ще направи същото. Можеш ли да приемеш огледало за най-добър приятел?

Коя е идеалната прителка за всеки знак

♈ Овен

За жените Овен идеалната приятелка е тази, която притежава качествата на Водолей, защото момичетата, родени под този знак знаят как да дружат, без да се натрапват и да влизат в прекалено близки отношения, което е много удобно за Овена.

♉ Телец

За Телеца отличен избор са Рибите, но дали приятелката от този знак на зодиака е в състояние да сподели душевните си преживявания... Трябва да знаете, че това е затворен знак, който има много тайни. За тях е по-добре да не питате, ако жената Риба не иска да разкаже сама.

♊ Близнаци

Най-близка по дух е приятелка от знака на Овен. Тя ще бъде лидер във вашите приятелските отношения, но това няма да разочарова Близнаците. Овенът е незаменим в защитата.

♋ Рак

За жената Рак е най-добре да дружи с Телец. Те винаги ще имат общи интереси като например дизайн или готвене. Жената Рак винаги съумява да изглади неприятните ситуации, които могат да се случат на упорития Телец.

♌ Лъв

За Лъва е препоръчително да си избере за приятелка Близнаци. Те са интелигентни и имат широк кръгозор. Жената Близнаци е активна, постоянно е в движение, обича да пътува.

♍ Дева

Девите с радост избират приятелка зодия Рак, която винаги ще подкрепят и ще ѝ помагат. Но имайте предвид, че приятелката Рак обича да си стои вкъщи и често променя настроението си.

♎ Везни

Везната е по-добре да си избере за приятелка Лъв, която е страстна почитателка на изкуството. Въпреки това е важно да се помни, че Лъвиците в никакъв случай не бива да бъдат критикувани, дори ако сте недоволни от нещо. Понякога приятелка от този знак може да се превърне в талисман на вашето щастие и успех.

♏ Скорпион

Най-добрият вариант - приятелка Дева, която винаги е грижовна, скромна и вярна. Въпреки това, по време на общуване, избягвайте критиката.

♐ Стрелец

Жената Стрелец е най-добре да се сприятели с Везни, които винаги ще могат да изгладят ръбовете и да намерят изход от всяка ситуация. Но самата инициатива за приятелство ще започне от Стрелеца, защото Везните поначало са скромни и колебливи.

♑ Козирог

Жените, родени под знака на Козирог ще станат близки приятели със Скорпиона в продължение на много години. Те никога няма да клюкарства една за друга, винаги ще бъдат лоялни и верни. Което е поразително.

♒ Водолей

Водолеят ще бъде щастлив да се сприятели с веселия Стрелец. Най-често те се запознават на някакво обучение или курс, защото имат общи интереси. С помощта на приятелка - Стрелец, жената Водолей може да постигне значителен напредък в кариерата и да спечели уважението на околните.

♓ Риби

За Рибите чудесен вариант е приятелката Телец, защото винаги е готова да изслуша и да помогне. Но тя е затворен знак, който пази своите тайни и е по-добре да не питате за тях, ако Телецът сам не реши да разкаже.