Зодиакалните знаци имат своите силни и слаби страни, когато става дума за любов и някои си подхождат по-добре от други. Ако познавате по-добре характерните черти за своята зодия, ще ви бъде по-лесно да установите какво точно искате и търсите в интимните отношения.

Овен

Дамите от зодия Овен са наивни до такава степен, че могат да бъдат прекалено доверчиви, но преодоляват нещата бързо. Те са млади по душа и се наслаждават на приключения на всяка своя крачка и връзките с тези дами са изключително вълнуващи.

Жените Овен търсят силен мъж, който да отговаря на агресивната натура на знака. Тези дами са независими и имат силен състезателен дух, затова е важно да сте здраво стъпили на земята.

Телец

Дамите Телец са естествено общителни, дори и да не се сливат с тълпата. Те се прикриват, докато решат да покажат кои всъщност са, така че им е необходим търпелив партньор, който да е наясно, че ще отнеме време, за да ги опознае в истинската им светлина.

Те разчитат на стабилността и се нуждаят от сериозни връзки, за да са щастливи.

Близнаци

Момичетата Близнаци са винаги в движение и искат животът да се движи с тях.

Те са любопитни и обичат да обогатяват знанията си за света. Нуждаят се от мъж, който може да смогне на жаждата им за вълнение, тъй като в противен случай бързо се отегчават.

Рак

Раците са на практика ходещи противоречия – едновременно са сърдечни и студени. Демонстрират твърда обвивка, но са нежни като коприна отвътре.

Затова и дамите Рак търсят мъж, който може да премине през всичките слоеве, за да достигне до истинската им същност. Когато най-накрая се почувстват сигурни с него, те са способни да бъдат най-прекрасните партньорки, раздавайки от безграничната си любов и романтика.

Лъв

Лъвовете са харизматични и преминават през живота със завидно чувство за хумор и оптимизъм. Те дават всичко от себе си във връзките си.

Влюбените момичета от зодия Лъв са изключително отдадени и лоялни. Нуждаят се от мъж, който няма да предаде доверието им – в противен случай биха си тръгнали, без дори да се обръщат назад.

Дева

Момичетата от зодия Дева са грижовни и съпричастни, но понякога могат да бъдат и доста тесногръди. Никога не стават цинични, независимо колко пъти някой е разбивал сърцето им. Те винаги започват новите връзки с чисти досиета и не позволяват на предишния си опит да замъглява преценката им.

Те обожават специалното внимание и си търсят мъж, който може да ги изненадва с романтични жестове – усилията му ще бъдат наградени подобаващо.

Везни

Везните често фокусират голяма част от енергията си върху това да открият любовта. Имат щастливо отношение към околния свят, често криейки как наистина се чувстват след паденията, мъките и разочарованията.

Дамите Везни имат високи изисквания към партньорите си, затова търсят човек, който ще работи усилено, за да достигне очакванията им – а след това ще му се отплатят двойно.

Скорпион

Скорпионите са мъдри и се смята, че са един от най-силните знаци. Те са изключително страстни и всеки съюз със Скорпион е гарантирано силен и драматичен. Момичетата Скорпион търсят някого, който може да им позволи да поемат юздите за повечето неща, защото те обичат да държат контрола.

Мъжът до тях трябва да ги опознае до толкова дълбоко ниво, че да знае какво искат във всеки момент, защото те са склонни да крият истинските си чувства.

Стрелец

Стрелците са най-оптимистично настроеният знак. Те живеят за приключенията и имат свободен дух. Когато се борят за първото място, те обикновено го достигат и се нуждаят от някого, който също е отворен към приключенията.

За момичетата Стрелец е трудно да се обвържат, защото изпитват постоянна нужда да разучават нови и нови неща, но ако открият човек, който споделя вълнението им, могат да го превърнат в равностоен партньор в надпреварата на живота си.

Козирог

Козирозите са търпеливи и амбициозни. Те са склонни да поставят работата над всичко останало в живота си и трябва да се научат как да балансират между двете. Те търсят човек, който споделя ценностите и желанията им по отношение на дългосрочните връзки.

Козирозите не обичат мимолетните връзки и ще положат много усилия, за да се уверят, че отношенията им с партньора са сериозни.

Водолей

Водолеите са уникални бързи мислители, които използват собствените си ексцентрични тактики, за да се справят с живота - и не биха го направили по друг начин. Те прекарват много време в собствения си ум, което често ги кара да се отдръпват от връзките си с хората около тях, без дори да го осъзнават.

Дамите Водолей се нуждаят от човек, който ще им позволи да бъдат себе си и няма да им пречат да са независими.

Риби

Рибите са едновременно мистериозни и чувствителни. Те прекарват по-голямата част от живота си, избирайки между два пътя. Често живеят в свой измислен свят и виждат нещата по начина, по който искат, а не по начина, по който наистина се случват.

Рибите търсят човек, който ще ги подкрепя във всичките им начинания, независимо колко безполезни изглеждат. Нуждаят се от партньор, който е чувствителен и романтичен и ще им помогне да стимулират естественото емоционално състояние, което е характерно за знака. Дамите Риби могат да обичат така, както никой друг не може, стига тази любов да е връщана в замяна.