Дете мое, нямаш представа какво се случва с мен, когато се усмихваш. Всеки път, когато покажеш зъбките си, целият свят се усмихва с теб. Когато го правиш, започваш да изтриваш най-дълбоките болки в моя живот. Даваш ми надежда и причина да живея. Изпълваш ме с щастие и ме успокояваш. А усмивката ти... Тя става мое спасение!

Какво се случва с мен, когато се усмихваш?

Когато се усмихнеш, умората ми изчезва. Няма нищо по-удовлетворяващо от усмивката ти. Тя е твоят подарък за мен. Сивото небе става синьо и нощта се превръща в ден. Всеки миг с теб е щастие. Когато се усмихваш, чувствам лично удовлетворение и се „разливам“ от любов. Още повече се влюбвам в същността ти. Усмивката ти е толкова ценна и уникална. Всеки път, когато се смееш, целият свят спира. Изражението на очите ти дава топлина на цялото човечество. Когато се усмихнеш, имам чувството, че можеш да възстановиш всичко, което според мен е било разрушено. И знам, че животът е красив и съвършено несъвършен.

Твоята усмивка е лекарство

Всеки път, когато те видя, се усмихвам спонтанно и съм излекувана. Ти премахваш болката, тъгата и съмненията ми. Изчистваш ума ми и ставаш център на моя свят. Посяваш семената на щастието – просто ме обичаш и в замяна ще получаваш безусловната ми и вечна обич. Подхранваш душата ми със силата и смелостта си. Изпълваш сърцето ми и пълниш живота ми със светлина. Когато се усмихваш, нямам друг избор, освен да вярвам и да се доверя - на теб, на себе си и на живота. В чудото, че се срещнахме и си мое дете. Когато се усмихнеш, разбирам, че съм благословена с ангел, за да излекувам раните си.

Любов моя, всеки път, когато се усмихваш, разбирам, че имам нова възможност в ръцете си. Може би най-красивата и ценна от всички. Израстването, съзряването, ученето и вървенето напред с тази красива усмивка са твое наследство, което обещавам да не губя!