Скъпо дете, никога не съм планирала да имам деца. Никога не съм си представяла, че ще срещна принца на бял кон, че ще имам приказен живот и семейство.

Приоритетите ми бяха моят живот, моята работа и моята кариера. Но всичко се случи с причина. Изведнъж, когато най-малко очакавах, ти се появи. И всичко в живота ми се промени. Трябва да призная, че никога не съм си представяла живота с теб. Може би животът просто минаваше покрай мен, докато аз бях напълно безразлична. Пътят мзи беше в съвсем друга посока.

Но съдбата реши да ни събере. Оттогава нататък наистина не си представям живота без теб. Разбира се, тогава новината беше трудна за приемане. Мисълта да жертвам всичко ме тревожеше, както и появата на нещо, което не очаквах до този ден. Паниката ме обзе.

Днес се чудя какви биха били дните ми, ако не бях благословена с теб. Спомням си времето, в което бях сама като сива фаза, без светлината, която ти излъчваш. Може би съм се отказала от много неща, което промени живота ми. Но мога да те уверя, че нищо не ме прави по-щастлива от това да те гледам как растеш и се смееш.

Животът ми с теб е приключение

Откакто се появи в историята ми, разбрах какво е любов. Беше ми даден пример за най-чистата, най-истинската, безусловна и вечна обич. От момента, в който се появи на този свят, ти озари дните ми. Ти промени идеята ми за щастие и свобода. Дари ме с безкрайно търпение. Ти ми даде сила да продължа да се боря и да вървя напред, независимо от всичко. Това е заради теб и единствено за теб. Защото с теб животът ми се превърна в приключение. И определено е по-красив. Разбрах, че имам много, на което да се уча и няма по-добър учител от собственото ми дете.

Не избрах това, но днес не бих променила нищо в света

Разбирам, че майчинството ми дава шанс да дам живот и да изграждам мостове. Без да го знам се превърнах в скулптор, който изгражда живота. Превърнах се в артист, който се гордее от най-големия си шедовър: моето слънчице! Осъзнах какви са приоритетите в живота ми и че мога да се завърна към детството. Така осъзнах, че времето е сега. Не е достатъчно да гледам към бъдещето, но трябва да живея и да се наслаждавам на настоящето, както и да мисля за утрешния ден. Животът е кратък и аз искам да изпълня историята си с красиви моменти с теб редом до мен.

Не искам живот без теб

Животът ми с теб е най-великото ми съкровище, което струва повече от всичкото злато на света. Има многобройни причини, поради които не мога да си представя живота ми без теб. Не знам как бих могла да обясня какво означава присъствието ти за мен всеки ден. Свежест, радост, невинност и любов са съставките на рецептата за щастие. И някак ти си човекът, който притежава всички тях. Един поглед към теб и красивата ти усмивка и не се нуждая от нищо повече. Целувка за добро утро, прегръдка следобеда и сладкото „Мамо, обичам те“ ме карат да се влюбвам все повече всяка минута. Твоята невинност и игривост са любимото ми развлечение. Да се грижа за теб и да те защитавам е най-голямата ми страст.

Дете мое, тази жена, която никога не си представяше живота с теб, днес иска да знаеш, че няма как да си го представи без теб. Ти си магия и ти си моята двигателна сила. Ти си това, което ми помага да продължавам напред, причината да живея всеки ден на пълни обороти.

Благодаря ти, любов моя, че се появи в живота ми!