Може и да не харесваш или да не вярваш в познанията на астрологията, но трябва да знаеш, че зодиакалният ти знак носи много информация за теб, за характера ти и за личните ти избори. Смята се, че зодията ти може също така да определи какъв тип майка си или ще бъдеш в бъдеще. Дори ако в края на краищата не се довериш на познанията на звездите, може да се изненадаш от това какво могат да кажат те за теб и колко точни могат да бъдат описанията им. Не искаме повече да те убеждаваме, затова просто прочети какво казват звездите за теб и прецени сама:

Овен

Силна и упорита, родената под знака Овен майка знае всичко за независимостта, което прави отглеждането на дете изключително лесно за нея. Няма проблеми при поставянето на правила както за децата си, така и за роднините си. Тя е много посветена жена, но също така оценява моментите, в които е сама и обича да прекарва известно време в регенериране на собствената си сила.

Известни майки: Рийз Уидърспун, Марая Кери, Виктория Бекъм

Телец

Майката Телец е известна със своето невероятно спокойствие. Във всяка ситуация се опитва да се уповава на здравия си разум. Тя учи децата си на добро възпитание и дисциплина. Обикновено децата на майките, родени под знака Телец, растат разумни, образовани и достойни хора. Единственото нещо, на което трябва да обърне внимание е, че понякога е твърде упорита.

Известни майки: Тори Спелинг, Шер, Ума Търман

Близнаци

Майките, родени под този зодиакален знак, знаят как да съчетават успешно личния и професионалния си живот. Те са отворени към нови знания и се стремят да следват най-модерните технологии. Те сякаш излъчват вечна младост, която кара другите да им се възхищават и да желаят да прекарват време с тях. Майката със зодия Близнаци винаги е любопитна за света около себе си и е настроена приключенски.

Известни майки: Анджелина Джоли, Хайди Клум, Никол Кидман

Рак

Жените, родени под знака Рак, имат впечатляващ майчински инстинкт. Грижата за другите им идва някак естествено. Те обичат да се грижат за околните и да ги карат да се чувства добре и на сигурно място. Тези майки са много чувствителни жени: щедри, честни и наясно с нуждите на другите. Те могат да бъдат пример за подражание на много майки. Единственият им недостатък е надценяването на предполагаемите опасности.

Известни майки: Жизел Бюндхен, Памела Андерсън, Еди Фалко

Лъв

Майката Лъв е мечтата на всяко дете. Тя е комуникативна, весела, енергична жена, която кара децата ѝ да я обожават. И тъй като Лъвицата прекарва много време с децата си в игри и забавления, тя се опитва да направи всичко възможно, за да развие въображението им. Такава майка е отличен лидер и знае как да налага правила.

Известни майки: Мадона, Дженифър Лопес, Сандра Бълок

Дева

Майките, родени под знака Дева, са най-добре организираните хора. Те знаят всичко и могат да се справят с всеки проблем. Тези майки имат много творчески умения и искат да предадат на децата си всичко, което знаят. Понякога са строги с отрочетата си и изискват от тях невероятна дисциплина. В екстремни ситуации могат да бъдат прекалено критични и осъдителни.

Известни майки: Салма Хайек, Джейда Пинкет Смит, Никол Ричи

Везни

Няма по-търпелива майка от представителката на този зодиакален знак. Тя дава на детето си неограничена свобода и оставя децата си сами да вземат решения, за да правят грешки и да се учат от тях, но винаги ги наблюдава и помага, ако е необходимо. Везните отглеждат децата си и ги учат да обичат изкуството и културата. Децата на тези майки са чувствителни хора с чувство за хумор.

Известни майки: Гуинет Полтроу, Катрин Зита-Джоунс, Гуен Стефани

Скорпион

Майката Скорпион е много съсредоточена върху задачата в поддържането на домашното огнище. Тя е силна личност и не обръща внимание на критиките и забележките на други хора за нея. Майките Скорпиони са авторитарни и искат да командват всички. Те винаги имат контрол над всичко вкъщи.

Известни майки: Джулия Робъртс, Деми Мур, Хилъри Клинтън

Стрелец

Майчинството няма да накара представителките на тази зодия да си седят у дома. Те обичат да пътуват и да участват в приключения, но децата винаги ги придружават и преживяват невероятните истории заедно. Благодарение на това детството им е интересно, изпълнено с нови места, хора и необичайни феномени. Майката Стрелец е много интелигентна жена, която обича да учи нови неща през цялото време. Основният ѝ недостатък е, че понякога е малко нетърпелива.

Известни майки: Бритни Спиърс, Анна Никол Смит, Кристина Апългейт

Козирог

Майките, родени под този зодиакален знак, са дейни и внушителни жени. Те винаги подкрепят близките и семейството си. Децата винаги могат да разчитат на тяхната помощ, така че да израстат с доверие във възрастните. Единствените недостатъци, които имат майките от тази зодия е, че са прекалено сериозни и имат липсата на чувство за хумор.

Известни майки: Мишел Обама, Кейт Мос, Ани Ленъкс

Водолей

Майките Водолей, независимо от възрастта си, винаги имат свободен и млад дух. Те никога не ограничават децата си и дори ги насърчават да правят нови неща. Тези майки се опитват да третират децата като техните приятели, което понякога затруднява определянето на йерархията в семейството.

Известни майки: Дениз Ричардс, Сара Пейлин, Алиша Кийс

Риби

Майка Риби е един от най-емпатичните и чувствителни сред зодиалните знаци. Тя обича безусловно, грижи се за семейството си и винаги помага на най-близките им хора. Представителките на тази зодия са прекрасни майки с голямо сърце, които помагат на децата си да развиват творческата им натура и любовта към изкуството. Понякога обаче се случва, точно те да манипулират другите хора.

Известни майки: Синди Крауфорд, Рейчъл Уайз, Кристен Дейвис

Връзката между майка и дете може да бъде разбрана само от друга майка. Добре известно е, че всяка майка иска само най-доброто за своето дете, а звездите само описват начина, по който може да се опита да го постигне. Независимо от това обаче, важно е да давате изключително много любов на децата си, защото те ще ви се отплащат със същите чувства!