Вероятно ти се иска да знаеш какво забелязват първо в теб мъжете? Знаеш ли колко много неща им правят впечатление и на колко много детайли обръщат внимание? Готова ли си да научиш 10-те неща, на които да обърнеш внимание? Да започваме тогава!


Косата

Много мъже забелязват първо косата ти. Знаеш ли защо? Косата ти показва дали се грижиш за себе си, дали си суетна и дори чистоплътна. Ето защо е важно да поддържаш гривата си в идеален вид. Нека тя ухае приятно и е копринена на допир. Той иска да погали косите ти, а не да си цапа пръстите си с лак, гел, пяна, вакса.

Стойката

Една жена, която върви с високо вдигната глава, наперена походка и самочувствие, изпраща послание в тълпата. Сякаш казва: "Хей, аз съм уверена, красива и секси! Аз съм момиче, което си струва да опознаеш!". Сега си помисли отново за твоята стойка и положи усилия да я усъвършенстваш.

Приятелите

Изненадващо един мъж ще се поинтересува първо от приятелите ти, а после от гърдите и дългите крака, например. Той задължително ще обърне внимание на обкръжението ти, компанията, хората, с които си прекарваш времето.

Устните

Целувките са най-доброто болкоуспокояващо срещу стрес и депресия. Не е чудно, че той е запленен от устните ти. Представя си какви са на допир и вкус - дали са меки и гладки, червени или розови...

Движенията ти

Жена, която се движи плавно, сякаш танцува, показва, че е страстна натура. Тя е уверена в себе си, знае как да се забавлява и не се страхува да показва емоциите си. Това обяснява защо мъжете си падат по танцьорки...

Чантата и съдържанието й

Вярваш или не, чантата ти е обект на интерес от страна на мъжете, но не защото са ценители на модерните вещи или нещо такова. Ако носиш пълна чантичка с грим, това ще му подскаже, че си скъпа откъм издръжка. Едно момиче, което носи книга или вестник в чантата си, винаги ще направи добро впечатление. Ако пък носиш четка за зъби и дезодорант, означава, че си подготвена за всеки един случай.

Усмивката ти

О, тук е очевидно, нали? Без значение, че е клише, мъжете харесват усмихнати и ведри жени. Той ще обърне внимание и на зъбите ти, за да прецени дали си поддържана жена.

Обувките

Не че трябва да носиш непрекъснато високи токчета, но един такъв чифт винаги ще направи добро впечатление. Обувките с висок ток са символ на сексапил, стил и женственост.

Дрехите

За него е по-важен стилът ти на обличане, а не дали дрехите ти са модерни и скъпи. Това ще му покаже що за човек си, какъв е начинът ти на живот, каква натура си. Дълбоките деколтета и късите полички ще ти направят лоша услуга и той няма да те възприеме сериозно.

Гласът

Нежният и топъл глас ще го привлече веднага за сметка на грубия и неприличен език. Мъжете обичат жената до тях да е нежна и женствена. Ако се държиш агресивно с околните, ще го отблъснеш още в началото.

Има тънка линия между това да бъдеш секси и стилна. Овладееш ли това, ще можеш да спечелиш всеки мъж, изпречил се на пътя ти.