Помните ли кога за последно видяхте на екран красавицата от "Ангелите на Чарли" Камерън Диас? Нека ви подскажем - актрисата не е участвала в лента от далечната 2014 година!

В интервю за BBC блондинката разказва, че животът й се е променил коренно, откакто се е отказала от кариерата си в Холивуд. "Така обаче, се чувствам много по-свободна, особено след като не съм задушена с всички тези кремове и гримове", споделя самата тя.

Само няколко месеца преди да навърши 50 актрисата споделя, че с годините грижата за външния й вид остава на заден план. 

"Честно казно не ми пука особено много как изглеждам. Буквално това е  последното нещо, за което мисля всеки ден… може би дори въобще не мисля за това как изобщо изглеждам", споделя Диас. "Буквално не правя нищо. Дори не си мия лицето", сподели тя в разговора с радиоводещата Мишел Висаж. 

“През последните осем години съм като диво животно... Ако дори само два пъти месечно се сетя да се гримирам, ще е много. Все пак това не е единственото нещо, което имам да правя. Намирам се в такъв етап от живота си, че това е последното, за което да мисля. Аз самата съм жертва на времето, в което живеем и съм на мнение, че жените са превърнати в обект, от който все някой се възползва", споделя Камерън. Най-голямата разлика от преди е, че тогава сама съм си причинявала това, а днес просто не ми пука." 

Припомняме, че Диас е омъжена за музиканта Бенджи Мадън от 2015 г., а в началото на 2020 г., 47-годишната тогава Камерън Диас стана майка за пръв път.