На практика измина половин година от началото на кармичната 2024 година. През това време всеки от зодиакалните знаци е имал време да претърпи трансформация в една или друга сфера. Но какво да кажем за зодиакалните двойки? Какви двойки трябва да се подготвят за съдбоносните събития в оставащата част на 2024 г.?

Проверете списъка, за да откриете дали вашата връзка е една от тези, които със сигурност ще преживеят сериозна промяна.

Риби + Лъв

В тази връзки ще възникне сериозен конфликт, в резултат на който Лъвът ще трябва да преразгледа принципите си. Той ще трябва да признае факта, че не всичко се върти около него. Но въпреки трудностите, тази двойка я очакват приятни събития! Възможни са глобални промени в сезона на Лъва и по време на Лунното затъмнение в Риби: голяма покупка или дори ново попълнение в семейството. Не забравяйте, че всички трудности са временни.

Близнаци + Телец

В тази връзка може да възникнат разногласия още по време на ретроградния Плутон. Близнаците ще бъдат заети с преосмисляне на ценностите си в живота, докато Телецът ще се развива в професията си. Партньорите ще имат малко време един за друг. За да избегнете раздяла, трябва да преосмислите подхода си към взаимоотношенията. 

Водолей + Скорпион

През цялата година тази двойка играе на „топло и студено“. Те са по-чувствителни към астрологичните събития, отколкото са били в миналото, и затова този вид отношения са необичайни и за двамата. Тази двойка трябва да обърне внимание на периодите на ретрограден Плутон и Уран през 2024 г. Съвета към вас е да бъдете чувствителни към непостоянството на партньора си! 

Овен + Козирог

И двамата партньори са готови за голяма промяна в живота. Възможен е дългоочакван брак или започване на съвместен бизнес. Обърнете внимание на началото на декември, когато Меркурий ще се намира в огнения зодиакален знак Стрелец: по това време си струва да поговорите за плановете за близкото бъдеще, да си пожелаете нещо заедно или да отидете на пътешествие. Благодарение на тези действия връзката ви ще достигне ново ниво.

Рак + Овен

През тази година представителите на зодия Рак ще трябва да се изправят пред несъзнателните си страхове и преживявания и да се справят с травмите си. Възможно е да се появи остро недоверие към хората около тях, дори към най-близките. Периодът на Марс в Рак ще бъде глътка свеж въздух за тази двойка, тъй като партньорите ще преодолеят препятствието на неразбирането.