Отпуснете се и оставете Вселената да изпълни всичките ви желания!

Карта Таро на седмицата от 5 до 11 февруари – Глупакът

Тази седмица се пригответе да допуснете лек хаос в живота си. Това ще бъде за вас един вид „вятърът на промяната“, който ще ви донесе промени към по-добро. Ще усетите, че започва нов етап на развитие и ще почувствате прилив на чиста, неизразходвана енергия. Ако успеете съзнателно да насочите тези нови свои сили в правилната посока, можете да разчитате на успешен старт във всеки бизнес. А дори ако целта е все още далеч пред вас, дори само благодарение на мисълта за нея вие вече полагате основата за нейното изпълнение.

Картата „Глупакът“ показва необходимостта от вземане на важно решение. Ето защо трябва да слушате себе си и да определите коя е най-важната област в живота ви, така че енергията да тече в правилната посока – тази, от която се нуждаете в момента.

В личния си живот можете да си позволите да сте безгрижни и да се насладите на лек флирт. Доверете се на инстинктите си. Сега ви е позволено да се държите като тийнейджъри, които се кикотят и се забавляват, наслаждавайки се на процеса на общуване. Тази ментална настройка ще ви бъде безценна помощ в други, по-сериозни проблеми, а най-хубавото е, че това няма да ви коства нищо. Поне тази седмица.

За да се възползвате максимално от създалата се ситуация и да увеличите щастието и радостта в живота си, предприемете кратко пътуване, за предпочитане закупувайки еднопосочен билет. Ако това не е възможно сега, отделете няколко часа за разходка на чист въздух без конкретна цел или посока. Подобен тип забавление ще ви донесе лекота, свежест и може да доведе мислите ви до ценни прозрения.