2019 година предвижда, че ще имате повече креативна енергия, отколкото през последните няколко години. Уверете се, че я използвате в своя полза! Разпределяйте правилно темпото си през годината на Глигана - нещата може да станат откачени на моменти.

Хората, родени в годината на Дракона, притежават някои от качествата на митичното създание - общителни, приятелски настроени, интелигентни и честни.

Любов

Китайският хороскоп предвижда, че ще имате напредък в любовния живот през тази година! Независимо какъв е статусът ви в момента, ще започнете нова глава в живота си. Подобрете комуникативните си умения през тази година, за да можете да изразите това, което искате от своите отношения. В картите ви са заложени страстни сексуални връзки, както и раждането на дете. Уверете се, че се вслушвате в нуждите на партньора си, за да върви всичко по вода.

Целете се към компромиси, когато настъпи спор. Ако сте необвързани, може да потърсите любов сред приятелите си - може би ще успеете да видите някого от близкото си обкръжение в различна светлина. По отношение на социалния ви живот, увереността ви ще е голяма, което ще ви позволи да имате добри контакти. Не позволявайте на никого да ви предаде и бъдете себе си. 

Кариера

Китайският хороскоп предвижда, че тази година ще има мир в кариерния ви живот. Ще имате много време да се съсредоточите върху целите си, тъй като ежедневните ви занимания ще бъдат доста леки. Също така ще имате свобода да споделите креативните си идеи през тази година. Това може да бъде забелязано и от наставниците ви! Просто следвайте ежедневната си рутина, а в свободното си време се грижете за творческите си идеи - в противен случай може да си навлечете неприятности.

Финанси

Астрологията прогнозира, че през тази година можете да имате известни финансови проблеми, но нищо, което не можете да преодолеете с лекота. Това е чудесен период за инвестиции. Може да се наложи да се справите с неочаквани разходи, затова се опитайте да спестявате. В края на годината ще получите известен бонус.

Здраве

Ще се чувствате много спокойни през годината на Кафявия земен глиган. Това ще ви помогне да избегнете травми, свързани със стреса. Посещавайте редовно лекаря и зъболекаря си. Добра идея е да си направите кръвни изследвания. Старайте се да бъдете спокойни - стресът е последното нещо, от което се нуждаете.