Според прогнозите тази година естествените ви умения ще блестят и ще имате повече време да поработите върху тях. Увереността ви е изключително важна през годината на Кафявият земен глиган. Запазете си я и ще просперирате в много аспекти от живота си. Нещата ще ви вървят с лекота във всеки един аспект, ако успеете правилно да разпределите силите си.

Представителите на зодия Кон имат някои сходни качества с благородното животно: енергичност, любезност, активност, интелект, разбиране и общителност. Всички тези черти ще окажат влияние върху успеха на вашата 2019 година.

Любов

Хороскопът предвижда, че в началото на годината ще усетите допълнителна искра във връзката си. Вие ще бъдете водещата сила в отношенията си, а не вашата половинка. Това обаче не означава да пренебрегвате мислите и чувствата ѝ! Ако сте необвързани в началото на 2019 и искате да промените този факт, започнете да излизате по-често и опитвайте нови неща.

Ако искате добри отношения, прекарвайте повече време с хората, за които ви е грижа. Това е добра година за намиране на любов и приятелства.

По отношение на семейството, трябва да разговаряте внимателно с тях през годината на Глигана. Ще приемат нещата по-чувствително. Следвайте каквито и “правила” да има, когато сте заедно с роднините си. Опитвайте се да ги впечатлявате.

Кариера

Хороскопът предвижда, че тази година социалните ви умения ще ви помогнат да напреднете в работата. Ще трябва да работите с много други хора, затова се старайте да бъдете екипен играч. Ще получите голям проект или пък много малки. Ако можете да се съсредоточите, ще успеете да се справите. Работата ви ще стане по-трудна през последните месеци от периода.

Финанси

Според прогнозите тази година ще ви бъде късметлийска по отношение на финансите. Няма да се налага да живеете от заплата до заплата. Ще имате достатъчно пари, за да изплатите част от дълговете си. Няма да имате достатъчно пари, за да спестявате, но поне ще подобрите финансовото си положение за другата година.

Здраве

През тази година ще имате повече енергия, което означава, че ще можете да тренирате повече. 2019 е особено благоприятна да се включите в някакъв спортен отбор или пък да тренирате в група. Чудесен период е и да се отървете от лошите навици. Спрете цигарите, започнете диета и се захванете с отпускащи неща като йога и медитация.