Хороскопът предвижда, че годината на Кафявия земен глиган ще ви даде много време, за да вършите нещата, които обичате. Уверете се, че сте се съсредоточили върху целите си и ще бъдете много щастливи, когато ги постигате. Ще ви изникват нови възможности, които ще ви помогнат да успеете.

Представителите на зодия Маймуна са общителни, интелигентни, адаптивни, грижовни, обичат забавлението и самите те са много забавни.

Любов

Прогнозите предвиждат, че тази година ще се сблъскате с предизвикателства във връзката си. Това може да направи нещата по-вълнуващи или пък по-стресиращи. Нещата ще бъдат трудни до пролетта - ако успеете да задържите връзката си дотогава, остатъкът от годината ще е чудесен. Ако не успеете - е, може да е за добро.

През лятото, ако все още имате връзка, нещата ще вървят много по-гладки и романтиката ще е водеща във връзката ви. Уверете се, че разбирате нуждите на партньора си и му споделете своите. Ако търсите любов, огледайте се в приятелския си кръг.

Китайският хороскоп показва, че ще ви е притеснено около приятелите и роднините. Това не е най-добрата година в социален смисъл. Ще ви бъде по-лесно да разговаряте с деца, отколкото с възрастни. Планирайте внимателно нещата, които ще кажете.

Кариера

Астрологията предсказва, че през първата четвърт от годината, ще ви е по-натоварено в работата от обичайното. Трябва да разпределяте правилно енергията си, за да не се стресирате. Бъдете организирани и ще ви бъде много по-комфортно.

Приемайте всяка една нова бизнес възможност, която се появи пред вас, дори и да сте заети. Ще доведе до успех и напредък в кариерата си. Показвайте какво знаете пред колегите и шефовете си. Може да ви създаде нови приятелства или дори да си заслужите бонус.

Финанси

Според прогнозите ще имате достатъчно пари за нещата, от които се нуждаете и които желаете. Това е идеално време да подобрите дома и мебелите си. Но не прекалявайте, защото може да изникне още нещо и да задлъжнеете. Към края на годината е добре да спестявате пари и да помислите за какво да ги отделите следващата година. 

Здраве

Тази година ще имате достатъчно енергия, за да свършите необходимото. Ще ви се наложи да положите малко повече усилия, за да бъдете щастливи. Никой няма да го направи вместо вас. Не се затваряйте от света, излизайте навън и се занимавайте със спорт. Опитайте нови здравословни храни, за да поддържате добро здраве.