Тази година ще бъде доста спокойна за вас и ще имате много време, за да си почивате. Освен това нещата ще ви се случват с по-голяма лекота от обичайното, а комуникативните ви умения ще се подобрят.

Хората, родени в годината на Змията, имат силни инстинкти, те са интелигентни и дипломатични, могат да бъдат остри и хитри. Всички тези черти ще им помогнат през годината на Кафявия земен глиган.

Любов

Прогнозите за 2019 година показват, че трябва да преосмислите какво искате от връзката си. Ако вече имате такава, е добре да поговорите с партньора си за нещата, които желаете. Нужно е да направите известни компромиси, за да бъдете щастливи. Може да става въпрос за бременност - просто взимайте внимателно обмислени решения. Ако сте необвързани, това е чудесен период за краткотрайни връзки. Флирт, секс, каквото и да е - сега му е времето.

Може да изпитвате желание да приключите някои от отношенията си през годината на Глигана, но не би било трудно да откриете нови. Дайте воля на страстта си през тази година - не позволявайте на никого да ви дърпа назад. Змиите ще бъдат доста заети с половинките си през 2019 година.

Но не забравяйте да прекарвате време със семейството и приятелите си. На тях може и да не им допадат вашите импулсивни действия, но може и да имат подходящ съвет, който да ви е от полза. Приятелите и роднините ви може да не споделят вашето мнение, затова просто им помогнете да го разберат.

Кариера

Хороскопът предвижда, че ще сте заети в кариерата си през тази година. Трябва да останете съсредоточени и отдадени, за да постигнете целите си. Стойте настрана от конфликти в работата - иначе можете да си навлечете неприятности. Ако имате идеи, опитайте се да ги обясните по директен начин. Не действайте импулсивно! Може да получите нови работни оферти или бизнес предложения до края на годината на Глигана.

Финанси

Според прогнозите е възможно да изпитате известни финансови затруднения през тази година. Не се напрягайте твърде много - може да се разболеете! Опитайте се да не позволявате на тревогите да ви завладеят. В средата на годината ще имате по-голям приход, но използвайте средствата, за да изплатите дълговете си.

Здраве

Ще сте особено здрави през първата четвърт от периода. Това е страхотен момент да започнете да се занимавате със спорт или редовни тренировки. Ще имате много енергия и ще се чувствате некомфортно, ако не я използвате. Колкото повече тренирате, толкова по-добре ще се чувствате. Може да се разболеете през зимата.