Ако някой иска да е с теб, той ще намери начин да те опознае. Можеш да си жена-мечта, но за някого никога няма да си. Не трябва да правиш жертви, за които после ще съжаляваш.

В началото връзките нямат баланс. Единият се напасва, а другият влага всичко от себе си - време, усилия. Чудиш се кога и половинката ти ще направи същото, за да не трябва само ти да работиш върху вашите отношения. Той знае, че ти ще продължиш да го правиш и не мисли да ти помага. Ако това се случва само понякога, е нормално, но ако е постоянно, това ти вреди, тежи и не ти позволява да се радваш на живота. Емоциите ти преливат и не знаеш как да ги овладееш.

Той няма да оцени усилията ти, а споровете ви винаги ще бъдат такива. Половинката ти ще се възползва от това и ще изкарва винаги теб виновна, ще те манипулира, ще бъде агресивен, а ти ще трябва да носиш цялата тежест. С всеки изминал ден ще те боли повече и ще се опитваш да заздравиш раните си. Ще се опитваш да намериш решения на проблемите ви и да се опитваш да стигнеш до човек, който няма интерес към теб.

Ще дойде момент, в който трябва да избираш: ти или той. Запомни, че партньорът ти вече е направил този избор. Спокойно, болката ще отмине, ако приемеш, че всичко се случва наистина. Знаеш, че не заслужаваш тази любов. Трябва да решиш кога е правилният момент да спреш, да прекратиш тази токсична връзка, в която ти не си приоритет.

Мила, тази връзка те съсипва. Тя изцежда цялата ти енергия. Но днес е един перфектен ден, в който да направиш една малка крачка напред, за да успееш. Започни като направиш нещо, което да намали болката, която изпитваш. Кажи истината. Признай пред себе си как се чувстваш. Днес е денят, в който да поемеш по нов път. Няма да е лесно, но си заслужава. Време е да уважаваш себе си и да си щастлива. Това, което имаш сега, не е любов. Това е урок, който трябва да научиш и травма, която ще излекуваш.

Твоята любов никога няма да е достатъчна за сегашния ти "партньор", защото той не вярва в теб и в това, че ти си перфектна такава, каквато си. Замисли се над това.