Не е случайно, че имаме любими цветове и не е случайно, че сутрин избираме точно този цвят дрехи. Цветовете, които предпочитаме имат пряка връзка с моментното ни емоционално състояние. Затова този тест може да е по-точен, отколкото си мислите.

Просто погледнете тези бутони и натиснете онзи, който смятате, че ще промени живота ви. Вашият отговор ще покажете какво искате в момента и в какво положение се намирате.

И така, кой бутон си избирате?

Червен

Ако сте избрали червения бутон, това означава, че сте готови за промяна и искате да дадете много на света. Искате да бъдете чути, забелязани и уважавани. Копнеете да постигнете възможно най-много както в личен, така и в професионален план. Този перфекционизъм обаче може да е доста изтощаващ, не бъдете много сурови със себе си и си дайте почивка.

Жълт

Имате много оптимистична нагласа към живота. Не се страхувате да поемате рискове и в същото време успявате да останете здраво стъпили на земята, взимате разумни и логични решения. Напълно наясно сте какви са възможностите ви и сега е точният момент да се утвърдите като професионалист във вашата сфера на дейност.

Оранжев

Вие умеете да се радвате и на малките успехи. Много добре знаете, че големите неща се постигат с малки крачки. Затова се фокусирате върху детайлите и се стареете постоянно да ставате все по-добри. Определено вървите в правилната посока и няма причина да се отчайвате, просто не губете голямата цел от поглед.

Зелен

Ако сте избрали зеления бутон, това означава, че копнеете за хармония и баланс в живота ви, но в същото време мечтаете за приключения и постоянно сте на ръба между риска и желанието за сигурност. Помислете дали не е време да се отдадете на едно голямо приключение, за което мечтаете отдавна.

Розов

В момента в живота ви има много хубави и приятни занимания. Хубавото е, че не приемате всичко това за даденост, а се наслаждавате на всеки момент, но все пак трябва да запомните, че имате и задължения и не бива да витаете постоянно в облаците. Колкото и да е неприятно, трябва да обърнете внимание на отдавна отлагани проблеми.

Лилав

Ако сте избрали лилавия бутон, това показва, че всичко в живота ви се нарежда по план. Изпълнили сте много от целите си и се чувствате по-уверени в себе си. Знаете какво искате от живота и как да го постигнете. Вървете смело напред!

Син

Ако сте избрали синия бутон, това означава, че се чувствате спокойни и уверени в себе си. Стремите се към баланс между личния и професионалния ви живот. Не преследвате невъзможни цели, а трезво разсъждавате за възможностите ви. Вървите в правилната посока.

Сив

Вие сте здраво стъпили на земята, преценката ви винаги е ясна и трезва, а решенията ви са категорични и рационални. Заради това понякога изглеждате малко студени и дистанцирани, но хората, които ви познават знаят колко сте чувствителни. Сигурни сме, че това, от което имате най-голяма нужда сега, е една приятна вечер с любимите ви хора и с приятели, които не сте виждали отдавна.