Най-накрая дойде истинската пролет, а това означава, че изведнъж на всички ни се прииска да се влюбим веднага. Всъщност някои от нас са влюбени постоянно, независимо от сезона, тъй като са родени под знака на ...
Искате ли да научите кой е този знак? Прочетете класацията на Dama.bg за най-влюбчивите зодии!

12 място - Дева

Образцовите Деви искрено се влюбват само веднъж в живота си и не в кой да е, а в собствения си партньор, с когото са живели в пълна хармония дълги години и най-после са се убедили, че изборът им е правилен. Но това не означава, че са моногамни пуритани. Точно обратното: на разнообразието на сексуалния живот на Девите би завидял всеки Стрелец.

11-то място - Козирог

Козирогът не се влюбва в човека, а в идеал, който сам си е измислил още като като дете, а към възрастта на сексуално съзряване е изгладил до съвършенство. Така че шанс да стане обект на любовта на Козирога ще има само този, който отговаря на еталона до последното изискване. Но кое е интересното – Козирозите намират този човек рано или късно, по един или друг начин. За всички други шансовете са близки до нулата, уви.

10-то място - Скорпион

Странно! Репутацията на най-любвеобилния знак за Скорпиона е изгубена: те се влюбват рядко, но силно. До смърт. В огъня на страстта изгаря обикновено и самият обект на Скорпионската любов, а случайните свидетели и оцелелите обсъждат този случай в продължение на години. Но в действителност, средностатистическият Скорпион удовлетворен само след няколко апокалипсиса, се влюбва много сериозно, сключва брак и остава верен на партньора до края на дните си.

9-то място - Овен

На някои може да им се струва, че Овенът се влюбва от пръв поглед, но впечатлението е измамно. Някъде дълбоко в душата си те са плахи агнета и се страхуват от силното чувство. И това не е изненадващо, любовта е единственото чувство,което е способно да направи Овена уязвим. Затова той дълго избира обекта на бъдещата си страст, претегля всички "за" и "против" и след това щурмува. А тогава е по-лесно да го убиете, отколкото да го спрете.

8-мо място - Рак

Ракът се страхува, че любовта ще обърне с главата надолу целия му спокоен свят? А това не му е нужно. От друга страна, Вселената е създала Рака невероятно влюбчив: във всяка случайна симпатия той вижда голямата и чиста любов до гроба. Но в повечето случаи Ракът се прави на недостъпен, а през нощта напоява възглавницата със сълзи заради несподелената любов.

7-мо място - Телец

Телците се влюбват често и доста бързо: най-важно за тях е да участват, а оценяването на обекта на любовта е възможно и след това. Някой ден, по-скоро никога, защото Телецът на никого не казва че е влюбен. Включително и на обекта на своята любов. Телецът се влюбва заради пеперудите в стомаха, а не заради брачната игра с глупавите ѝ правила.

6-то място - Водолей

Централно място в хороскопа на влюбчивостта заема Водолеят - единственият знак, който изобщо не може да реши дали е повече интелигентен или повече красив. Водолеите или се влюбват до смърт в първия срещнат, или с години внимателно търсят идеалния. Важно е да се разбере следното: това не са различни Водолеи. Това е един и същ Водолей, просто на друго ниво.

5-то място - Риби

Рибите винаги търсят любов, защото без онази истинската любов те се чувстват на сухо - ако рибата не е влюбена - тя не диша и не живее. Но ако липсва физически обект на любовта, ако няма подходящ човек, те се влюбват в собствената си фантазия. И това е онази истинска сърцераздирателна любовна истерия, заради която може да „скочи от скалата”.

4-то място - Лъв

Малко не достига на великолепния Лъв, за да влезе в лидерската тройка и това е заради факта, че те по-често приемат нечия любов и по-рядко се влюбват сами. Защото Лъвовете без любов съхнат и вехнат. Често Лъвовете не само светкавично се влюбват, но също толкова бързо губят интерес към обекта на любовта си, дори понякога нямат време да го опознаят. Ето защо никой не пълзи след тях с брачни халки. Тези глупаци просто не осъзнават, че блестящите Лъвовете са ги обичали.

3-то място - Везни

"Искам да обичам, искам да страдам, искам да пирувам, искам да се разхождам" - това е основният принцип в живота на Везните. Единственият проблем е, че веднага след като някой е готов да отговори на чувствата им, Везните веднага променят мнението си. "Не искам да обичам, не искам да страдам..." и така нататък.

2-ро място - Близнаци

Близнаците се влюбват страстно, веднага и завинаги. На всеки два месеца приблизително. При това, те съвсем искрено вярват, че това е вечната любов за цял живот, в точно този човек, от който се нуждаят. И това е самата истина. Просто Близнаците днес са едни, а утре - други и по тази причина утре се влюбват отново, но в съвсем друг човек. Но пак завинаги! Със сигурност поне до вечерта.

1-во място - Стрелец

Ето я най-влюбчивата зодия! Стрелците по принцип не са в състояние да живеят в никакво друго състояние. Ако не са влюбени, животът им изглежда скучен и сив, затова се влюбват мигновено - страстно и яростно. Но не за дълго. Ето защо, веднага след като хормоналният взрив избледнее, Стрелците се впускат да търсят нов донор на чувства. И да, пак са готови да се оженят за него.