От хилядолетия дамите са смятани за по-слабия пол, но през последните десетилетия жените доказват, че им е писнало да бъдат подценявани и могат да се справят страхотно във всяка сфера, с която се захванат.

Но кои са най-силните жени от зодиака? Решихме да се допитаме до астролозите и стигнахме до следното заключение:

12. Близнаци

Жените от тази зодия обикновено са много красиви, дружелюбни, чувствителни и забавни. Те са страхотна компания, но понякога са малко мързеливи и оставят всичко за последния момент, когато трябва да свърша сто неща накуп. Те прибързват и, честно казано, хич не обичат да работят, а предпочитат да се забавляват. Въпреки казаното дотук, когато една жена Близнаци наистина, ама наистина си науми нещо – няма сила, която да я спре.

11. Стрелец

Жените от тази зодия работят упорито, за да постигнат целите си, но в същото време са доста нетърпеливи и не обичат да правят неща, които са им неприятни, дори и да се налага. Заради това често не получават повишения или позволяват на някоя златна възможност да им се изплъзне.

10. Риби

Жените от тази зодия са мили, състрадателни, но и често са плахи, имат нужда от допълнителна мотивация, ако не са сигурни в себе си. Освен това често си поставят нереалистични цели и обичат да потъват в мечти, отколкото в крайна сметка да свършат нещо полезно. Но все пак невсички можем да сме работохолици, а малко са милите и грижовни хора като Рибите.

9. Овен

Жените от тази зодия умеят да си поставят цели, но изпълнението им не е чак толкова лесно, защото целите се менят постоянно. Те започват нещо и по средата го зарязват заради друго, по-привлекателно нещо... а така накрая получават само едно нищо. Всички жени от тази зодия са достатъчно смели и способни, за да се справят с всеки проблем, просто трябва да се научат на постоянство.

8. Везни

Лошото при жените от тази зодия е, че са нерешителни и постоянно се колебаят. Те притежават всичката упоритост и сила да постигнат мечтите си, но... не могат да се спрат на една мечта! Постоянно питат другите за съвети, а накрая изобщо не ги следват... Ако обаче веднъж вземат решение, те никога не се предават.

7. Дева

Жените от тази зодия са възможно най-търпеливите хора на света, но не ги бива в планирането. Хем са перфекционистки, хем не обичат да изпипват детайлите, преди да се заемат с нещо. Тези две качества им докарват много главоболия и притеснения, освен това Девите са склонни да се съмняват в себе си, което никак не им помага. Те трябва да са по-уверени в себе си и да не се страхуват от грешки.

6. Рак

Жените от тази зодия притежават всичко, за да постигнат високите си цели, но понякога им липсва мотивация и трябва друг да ги нахъсва, за да се разбързат и да свършат нещо. Хубавото е, че те са много практични, трудолюбиви, търпеливи и креативни, което определено много им помага, когато веднъж намерят сила, за да се захванат сериозно с целите си.

5. Водолей

Жените от тази зодия обичат да доминират. Те са силни личности, които вярват в себе си и знаят, че могат да постигнат всичко, за което мечтаят. Дамите Водолеи обичат нещата да стават по техния начин, не искат другите да се месят в работата им и да им помагат. Хубаво е, че са толкова упорити и самостоятелни, но понякога не е лошо да се вслушват и в чуждите съвети.

4. Лъв

Жените от тази зодия са най-решителните дами в зодиака. Те се борят упорито за това, в което вярват. Лъвовете обаче не търпят чужда критика и отношението на околните много им повлиява. В такива моменти трябва да запомнят, че са достатъчно добри и трябва да вярват в себе си.

3. Скорпион

Най-хубавото качество на Скорпионите е тяхното упорство, съчетано с огромно търпение. Да, те често изглеждат нетърпеливи и дори малко сприхави, но истината е, че могат да изтърпят много несгоди и трудности, за да постигнат целите си. Тези жени са изключително силни и нищо не може да ги спре.

2. Телец

Начинът, по който действат тези жени, ги различава от тълпата. Те са креативни, уникални, всеотдайни и различни, а това им помага изключително много в работата. Те просто умеят да постигат мечтите си с финес.

1. Козирог

Ето я и най-силната жена от зодиака – жената Козирог! Тя никога не се отказва от мечтите си, каквото и да става. Родена е да бъде лидер, да планира и да организира хората. Умее да решава всякакви проблеми и е направо пристрастена към работата, към която винаги подхожда отговорно. Жената Козирог е кълбо от енергия и страст, която върви смело към мечтите си.