Козирог е една от най-сериозните зодии в зодиака. Ако сте представители на тази зодия, то много добре знаете, че най-добре се чувствате, когато нещата вървят по план... по вашия план.

Но енергията на Овена, която владее по-голямата част от месец април не търпи контрол. Предстоят ви много интересни дни, които ще ви предизвикат да направите някой промени. Ето какво ви очаква този месец: 

Месечен хороскоп за зодия Козирог

Слънцето в Овен подчертава вашия 4-ти дом, свързан с дома и сигурността. Овенът е кардинална енергия (инициатор) и е бебето на зодиака, което представлява нови начини на съществуване, правене и виждане. Внесете тази жизнена перспектива във вашето ежедневие до 21-ви. Като се има предвид огнената природа на Овен, може би трябва да се погрижите в дома ви да има повече топлина. Пренаредете мебелите или добавете нови, интересни декорации, които да ви донесат усещане за малко повече уют. Обърнете специално внимание на един определен период. Вашата управляваща планета, мрачния Сатурн и Марс (Ножът) се свързват във вашия сектор Пари, което може да доведе до кратък прилив на финансови затруднения.

Слънцето се измества в Телец и вашия 5-ти дом на романтика на 21-ви април. Венера управлява Бика и се чувства добре във вашия 5-ти, така че това е отлично време за чувствена игра и романтика.