Съпругата на Силвестър Сталоун, Дженифър Флавин подаде документи за развод след 25 години брак. Новината идва броени дни, след като актьорът заличи татуировка с лика на съпругата си и я замени с образ на кучето от "Роки", което накара мнозина да се усъмнят, че двойката преживява труден период. 

54-годишната Флавин е подала молба "за разтрогване на брака" в петък в окръг Палм Бийч, Флорида според онлайн съдебни регистри.

В изявление чрез представителя на Сталоун Мишел Бега, 76-годишният актьор от „Роки“ каза: „Обичам семейството си. Ние сме в приятелски отношения и решаваме тези лични проблеми в тесен семеен кръг.“

Дженифър Флавин призна, че решението за развод със Силвестър Сталоун е „тъжно“, но двамата ще продължат напред приятелски и помоли медиите да уважат личното пространство на семейството в този труден момент.

Пред сп. „Пийпъл“ Флавин заяви: „Тъжна съм да съобщя, че след 25 години брак подадох молба за развод с моя съпруг Силвестър Сталоун. Въпреки че вече няма да сме съпрузи, винаги ще ценя повече от 30-годишната ни връзка и знам, че и двамата сме отдадени на нашите красиви дъщери."

Сталоун и Флавин се ожениха през 1997 г. и имат три дъщери: София, 25, Систин, 24, и Скарлет, 20.