Всички знаем колко неприятно е да имаме хрема. А пролетта е един от периодите, в които е напълно нормално да сме настинали или алергията ни да се е активирала и всичко това ни пречи да дишаме спокойно.

Разбира се, има куп лекарства, които могат да ни помогнат, но почти всички ни успиват и ни пречат да работим и да водим пълноценен живот.

Има и напълно естествени начини да се предпазим от разболяване и от запушен нос. 

Гаргарата с вода, инхалации с етерични масла, приемът на пикантни храни и много други биха ни помогнали да се почувстваме по-добре, когато се борим с настинка и запушен нос.

Naso Libero разработи 6 напълно натурални продукта, които се борят с неразположенията, свързани с настинката:

Naso Libero Balm и Naso Libero Propolis Balm

Нагревките винаги са помагали при настинка и физическо неразположение.

И двата балсама съдържат етерични масла, които облекчават тялото ни при грип, настинки, хрема и мускулни болки. Те са изключително лесни за приложение. Просто трябва да ги нанесем върху крайниците, гърдите, врата и синусите.

Naso Libero Balm се бори с настинката, защото загрява кожата ни, отпуска мускулите ни и повишава енергията и тонуса ни.

Naso Libero Propolis Balm пък съдържа прополис и етерични масла. Те помагат на тялото ни да получи нужната почивка и отпушват носните пътища.

Naso Libero Назален спрей с натурална морска вода и с евкалипт и хиалуронова киселина

Спреят за нос е един от най-естествените начини да се отървем от досадната хрема.

И двата продукта на Naso Libero са с напълно натурални съставки и ни помагат да се преборим бързо и безвредно със запушения нос.

Naso Libero Назален спрей с натурална морска вода намалява симптомите на алергии, запушен нос, сенна хрема и настинка.

Продуктът е безвреден и може да се използва ежедневно за овлажняване и почистване на ноздрите от цялото семейството.

В Naso Libero Назален спрей с евкалипт и хиалуронова киселина можете да откриете минерални соли и морски микроелементи.

Той идва на помощ при по-тежка хрема, алергии, запушен нос и сенна хрема. Спреят отпушва дихателните пътища и отстранява секрета. 

Naso Libero монодози

Но не само лечението по време на настинка е важно. Грижата за нас започва още преди разболяването. Този продукт се използва именно за превенция на настинки, алергии и хрема. 

Съставът на Naso Libero монодози включва физиологичен стерилен воден разтвор. Той се грижи за чистотата на носната кухина и успокоява хремата и алергиите.

Монодовите са полезни при почистване и промивки на очи, рани и уши и могат да се използва от цялото семейство без ограничения.

Naso Libero Baby Balm

Бебенцата са много по-предразположени към респираторни проблеми. Тъй като те дишат основно през носа, неговото запушване води до сериозен дискомфорт.

Naso Libero Baby Balm помага за успокояване на кожата и тялото на детето при настинка, хрема и мускулни болки.

Просто трябва нежно да втрием балсама в кожата без излишен натиск и ще помогнем на малкото ни съкровище да се почувства много по-добре.

Naso Libero дава шанс на трима от вас да спечелят комплект с продукти за грижа. Единственото, което трябва да направите, е да отговорите на въпроса "Кой от трите комплекта, изброени долу, ще ви е най-нужен?":
- Награда I: 2 бр. Naso Libero Balm и 2 бр. Naso Libero Назален спрей с натурална морска вода;
- Награда II: 2 бр. Naso Libero Propolis Balm и 2 бр. Naso Libero Назален спрей с евкалипт и хиалуронова киселина;
- Награда III: 2 бр. Naso Libero Baby Balm и 2 бр. Naso Libero монодози.
Играта продължава от 9.04. до 22.04. Желаем ви успех!

Играта на Dama.bg и Naso Libero приключи. Ето и кои са щастливците, които печелят комплектите: Награда I - Алис Стоянова; Награда II - Петко Иванов; Награда III - Силвия Тодорова.