Това лято любовта придобива изцяло ново значение Козирози, защото вашите взаимоотношения заемат централна позиция този сезон! Вашият хороскоп за лято 2022 предсказва толкова много нови любовници и приятели. Преминаването на Слънцето в Рак на 21 юни не само зарежда и съживява вашия сектор на взаимоотношенията, но също така ще подчертае въпросите за „даване и вземане“. Може да преосмисляте своите ангажименти и компромиси и с навлизането на Венера във вашия безкористен шести дом на следващия ден, има вероятност тези „споразумения“ да влияят на рутината ви и да оформят целия ви живот.

Така или иначе, този венериански транзит внася изобилие и хармония в ежедневните ви ритуали. На 28 юни ще има новолуние в Рак, което ще донесе нови начала в основата на вашите партньорства, като същевременно ви предизвика да запазите независимостта си. На 5 юли Марс ще влезе във вашата сестра Телец, което от своя страна ще зареди плодородния ви пети дом на автентичност, романтика, страстни проекти и творчески разсъждения.
Интересното е, че Меркурий ще се присъедини към слънцето в Рак същия ден, което също може да предполага флирт или началото на кипяща любовна връзка. Малко след това на 13 юли във вашия знак ще има пълнолуние, което ще подчертае всички начини, по които сте израснали през последните няколко месеца.

След като сезонът на Лъвовете започне на 22 юли, може да се почувствате напълно потопени в собствения си цветен мрак. Ако август започва с подозрителна нотка, всичко това е благодарение на пътуването на слънцето през трансформиращия ви осми дом на сливания, споделени ресурси и интимни съюзи, което има тенденция да внася известна тежест във вашата перспектива. Венера ще се присъедини към слънцето на 11 август, добавяйки слой очарователна съблазън към връзките ви, както и желание за страст и близост.