Вашият хороскоп за лято 2022 казва, че е време да се съберете с най-добрите си приятели, Деви, и да се обградите с хора със сходни интереси, които споделят подобни надежди и мечти. В крайна сметка сезонът на Рака започва на 21 юни и активира вашия 11-ти дом на общността!

По ирония на съдбата Нептун ще стане ретрограден към края на юни, което вероятно ще започне да премахва мъглата, която замъглява вашите връзки. С това на ум, вашето възприятие за “Единствения” може да започне да се променя, докато придобивате повече яснота. Въпреки това, новолунието в Рак на 28 юни всъщност е идеалната възможност да затоплите отношенията с колега или да помолите приятел за морална подкрепа. Не се страхувайте да разчитате на вашия екип!

След като настъпи юли, амбициозният Марс ще запали огън във вашия девети дом на приключенията, връщайки фокуса върху вашите системи от вярвания и желанието ви за нови преживявания. Някои от тези преживявания може да се въртят около приятелство и/или сътрудничество, така че не се колебайте да споделите вашите идеи и да приемете мнението на другите! Вашата интуиция ще говори по-силно, отколкото сте свикнали, така че обърнете внимание на това, което казва. Пълнолунието в Козирог на 13 юли непременно ще доведе до реализиране на нещо така или иначе, тъй като ще активира вашия радостен пети дом на игра, страст и любов. Прегърнете творческата си искра!

В началото на август Меркурий, вашият космически владетел, ще се премести във вашия зодиакален знак, засилвайки интелектуалните ви сили и изостряйки чувството ви за самопознание. Той не само ще ви помогне да обосновете  гледната си точка и да разберете малки детайли, но също така ще ви даде възможност да видите конкретна ситуация по напълно нов начин. Въпреки това, може да готвите голяма идея зад кулисите, особено когато Венера се присъединява към Слънцето във вашия 12-ти дом на невидимите сили.

Освен това, няколко дни преди началото на сезона на рождените ви дни, Марс ще направи своя стимулиращ дебют в Близнаци, внасяйки енергия в кариерния ви сектор от 20 август. Закопчайте се, защото нещата са на път да станат "много" интересни в професионалния ви живот.