Искаш да знаеш, нали?

Всеки е бил изправен пред дилемата: какъв искам да бъда, когато порасна, нали? Странно е, че възрастните питат децата за това, защото самите те все още не са решили. Ако и ти не си сигурна в това, което искаш да направиш, не си сама. Днес сме ти подготвили един тест на личността, който може да ти помогне да избереш или по-скоро да видиш дали си се спряла на правилната работа за теб.

Избирането на кариера е сериозно нещо, но не се безпокой. Насочването към определена професия не означава, че никога повече не можеш да преследваш някой от другите си интереси. Всъщност някои хора вярват, че трябва да променяш кариерата си поне веднъж на седем години.

Независимо дали това е вярно, днес ще ти помогнем. Този бърз и лесен тест на личността ще ти помогне много точно да прецениш каква професионална сфера е най-подходящата за теб. За да разбереш, трябва само да погледнеш картинката и да обърнеш специално внимание на първото нещо, което забележиш в нея. След това прочети какво означава то – толкова е лесно!

 

Охлюв

Ако първо си видяла охлюв, ти си човек, който трябва да се насочи към дейност, която включва прекарване на много време в контакт с други хора. Макар първата работа, която може да ти дойде на ум, отговаряща на това описание, да са човешките ресурси, това със сигурност не е единственият вариант. Всяка работа, която ще те накара да използваш остороумнието си, гласа си и уменията си да комуникираш с хора, е тази, в която със сигурност ще успееш.

Подходяща професия: HR, офис администратор, учител, шофьор на автобус, социален работник

Череп

Ако първо си видяла череп, си човек, който трябва да се насочи към кариера в изкуството. Това може да е различно за всеки, който прави теста и получи този резултат. Може би вече знаеш какъв е художествения ти „призив“, може би си певица, актьор или писател, но ако не знаеш, всичко е наред.

Подходяща професия: Художник, танцьор, певец, писател, преподавател по изкуства

Карта

Ако първо си видяла картата, си човек, който трябва да избере кариера, в която да използва аналитичното си мислене. Може да работиш като инженер, учен или дори професия, свързана с архитектура. Решаваш трудни проблеми, така че светът трябва да се възползва от това, което можеш.

Подходяща професия: Данъчен служител, адвокат, математик