Линда Еванджелиста показа какво носи в дамската си чанта във видео за „Вог“, след като се появи на корицата на списанието със странна забрадка около брадичката и врата си.

57-годишният модел разказа, че лицето ѝ е било „брутално обезобразено“, което я е направило да изглежда „неузнаваема“, след като е получила рядка реакция към процедура за замразяване на мазнини, известна като „CoolSculpting“.

Еванджелиста прекара последните 6 години „в криене“, но наскоро се показа пред феновете си във видео видео, публикувано в профила на „Вог“ в Ютуб. Тя разкри, че винаги държи шал в чантата, в случай че трябва да „покрие брадичката си“ заради резултатите от неуспешната процедура, на която се подложи преди 6 години.

Операцията е била предназначена да намали мастните ѝ клетки, но вместо това ги увеличава - което довело до появата на "издутини" по цялото ѝ тяло, поради състояние, наречено парадоксална адипозна хиперплазия. ПАХ е рядък неблагоприятен ефект от криолиполизата, който е докладван при 0,0051 % от 1,5 милиона процедури CoolSculpting, извършени по света.

Оттогава тя претърпя две липосукции в опит да реши проблема и обяви през февруари, че е приключила да живее в „срам“. Линда наскоро се върна към моделството - и изглеждаше безупречно на корицата на септемврийския брой на британския „Вог“.

Въпреки това тя призна, че челюстта и шията ѝ не изглеждат така „в реалния живот“ и че гримьорът Пат Макграт трябвало да използва лента и ластици, за да изтегли чертите ѝ назад , които тя покрива с шалове и шапки.

Еванджелиста обясни, че все още се „опитва да обича себе си“, след като е изпаднала в депресия след неуспешната процедура. Тя обясни: „Това не са челюстта и шията ми в реалния живот – и не мога да ходя с лента и ластици навсякъде. Опитвам се да се обичам такава, каквато съм. Вижте, за снимките винаги си мисля, че ние трябва да създаваме фантазии. Създаваме мечти. Мисля, че е редно.“

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Linda Evangelista (@lindaevangelista)