Независимо дали вярваш в астрологията, или не, не отричаме странните и прекрасни начини, по които чертите на личността ни съвпадат с характеристиките, дадени ни от звездите.

Не е нужно да разглеждаме сложни диаграми за раждане или да следим луната, за да се възползваме от чудесата на астрологията. Запознаването със зодията ти, дори и не на толкова дълбоко ниво, може да ти помогне да избереш маникюра си, кой коктейл да си поръчаш и кого да избягваш заради склонността му да мами.

Днес ще ти разкрием плейлиста за най-добрите и секси песни за всички 12 зодии. А коя е твоята?

Овен: "Body Language" - Doja Cat

Ти си смела и не се страхуваш, така че когато видиш нещо или някого, когото искаш, си готова да преодолееш всяка пречка, която стои на пътя ти, за да стигнеш до него. Всичките ти партньори трябва да са готови да опитат нови неща заради спонтанността ти.

Телец: "Focus" - H.E.R.

Независимо дали си влюбена, или просто желаеш някого, го правиш дълбоко и твърдо. Може да се окаже предизвикателство да намериш партньор, който да отговаря на твоето ниво на отдаденост, така че може да се наложи да добавиш тази песен към текущия си плейлист като напомняне, че имаш постоянна нужда от допълнително внимание.

Близнаци: "Hold Me Down" – Даниел Сизър

Сякаш в теб има две отделни личности. Въпреки че имаш игрива и уязвима страна, може бързо да станеш затворена и замислена. Може да накараш партньорите ти да се чувстват удивително, но понякога трудно могат да определят какви са твоите истински чувства. Не се учудвай, ако някой от тях ти покаже тази балада - просто се нуждае от потвърждение, че любовта не е едностранна.

Рак: "Treat Me Like Fire" - Lion Babe

Влагаш много чувства в много неща, които могат да бъдат напрягащи за хората около теб. Когато се чувстваш достатъчно комфортно, за да се отвориш, им показваш как трябва да бъдеш обичана. Твоята откритост към тези, на които имаш доверие, гарантира, че всеки знае, че трябва да се отнася с теб като към красиво и смело момиче, каквото всъщност си и да подхожда с повишено внимание и грижа.

Лъв: "Sex With Me" - Риана

Ти си смел лидер с понякога смущаващо чувство за самоувереност. Когато си добра в нещо, искаш всички да знаят, а скромните похвали просто не са за теб. Ако някога си обичала Лъв, най-вероятно ще се съгласиш, че песента на Риана звучи така, сякаш е написана за този смел зодиакален знак.

Дева: "Stand Still" – Сабрина Клаудио

Ти изискваш съвършенство от себе си и от другите, но да бъдат с теб не е скучно, защото си много търпелива и нежна. Чувствата ти могат да бъдат объркващи, така че от време на време трябва да ти се напомня да стоиш неподвижно и да се наслаждаваш на всеки момент с партньора си.

Везни: "Harem" – Мигел

Любовта за Везните се състои в това, че имат свободата да изследват. Наясно си с огромния свят, който те очаква, но също така си грижовна и интуитивна, за да не се отклоняваш активно от партньора си. Този приключенски дух може да те накара да пробваш нови неща с нови хора, но поне бившите ти могат да кажат, че да са с теб е било незабравимо приключение.

Скорпион: "Sexy MF" – Принс

Това е светът на Скорпиона и всички ние живеем в него. Ти си харизматично момиче и го знаеш, така че ти харесва да караш всички да се топят в краката ти. Не бихме се изненадали, ако тази песен на Принс започне автоматично, когато влезеш в спалнята (или в която и да е стая).

Стрелец: "Partition" - Бионсе

Като една от най-авантюристичните зодии, "Partition" е написана, за да се включи в твоя секси плейлист. Ти си креативна и не се страхуваш, така че, разбира се, ще оцениш Бионсе.

Козирог: Primetime" – Джанел Мона и Мигел

Под студената и безразлична външност просто копнееш за сигурност като отплата за твоите страст и преданост. Ти си много добра във всяка област на живота, така че дори любовните ти отношения са страхотни. Процъфтяваш с партньори, които отвръщат на доброто ти отношение, затова този страстен дует перфектно ти пасва.

Водолей: "LMK" – Kelela

Не ти харесва чувството, че си в капан в сериозна ситуация, в която не си спомняш да си искала да попадаш. Имаш лесен и забавен подход към живота и любовта, така че тази песен е идеалният начин партньорът ти да знае, че му обещаваш взаимно удоволствие.

Риби: "Warm Water" – Банкс

Хората естествено се стремят към твоята спокойна и успокояваща природа. Може да не поемаш лидерството в любовта, но когато си с някого, си готова да навлезеш в дълбокото и да му разкажеш всичките си тайни.