Знаете, че сте Рак и можете да сте малко емоционални, но какво още знаете за вътрешното си аз? Слънчевият ви знак може да представлява този, който сте в основата си или какъв може да станете в бъдеще. Объркващо, знаем. Така или иначе зодията ви казва много за вас.

Тя може да ви каже кои други знаци в зодиака биха се превърнали в най-добрата половинка за вас (а ако се нуждаете от повече подробности, до вас сме), как да подходите към конфликт и много други.

Овен

Най-съвместим е с Везни, Близнаци, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец. Овенът е кардинален огнен знак, така че тези момчета имат ГОЛЯМА енергия и обичат да поемат контрол. Винаги можете да разчитате на Овен, който да поеме контрол за всяка ситуация. Желанието им да поемат инициатива се пренася и в романтични ситуации. Те мразят да се срещат с хора с ниска енергия или всеки, който ги кара да се чувстват сякаш ги предпазват от достигане на пълния си потенциал. Ако сте не Овен, но се срещате с такъв, по-добре се справете с предизвикателството да ги забавлявате и интересувате, или може да ги загубите. Сертифицираният астролог Джон Маршисела казва: „Противоположно на естественото нетърпение на Овена е, че той задържа яда си. Когато се замислите, е необходимо много търпение, за да задържите негодуванията“.

Телец

Най-съвместими са със Скорпион, Рак, Риби, Телец, Дева, Козирог. Телецът е неподвижен земен знак, така че е „вкоренен“ в земята. И не обича промяната. Знае какво иска и иска да го запази по този начин. Като земен знак, Телецът е един от по-надеждните, стабилни знаци на зодиака. Земен е и е решен да довършва нещата си докрай. Това го прави наистина добър в отношенията от разстояние, тъй като е необходимо повече от това, за да се разклатят увереността и чувството му за сигурност. Маршисела казва: „От една страна, Телецът е знак за власт и териториалност, но това е и знакът, който се научава да „пуска“. Пускането на всички нива, материално, емоционално, енергийно, е единственият начин човек да стане наистина владеещ себе си и това е наистина нещото, което Телецът търси“.

Близнаци

Най-съвместими са със Стрелец, Везни, Близнаци, Водолей, Овен, Лъв. Те са непостоянни и най-адаптивните от въздушните знаци. Като такива, са склонни да бъдат доста плавни - прескачащи от една страхотна идея или посока към следващата. Докато Близнаците могат да получат лоша репутация за това, че са "двулични", всъщност са много лоялни приятели, които често са изправени пред нерешителност, защото искат да вземат под внимание всички страни. Ако сте тази зодия, имайте предвид, че всяко решение често е по-добро, отколкото никакво, а ако сте приятел на Близнаци, не забравяйте, че те вероятно се опитват да бъдат най-добрата своя версия. Маршисела казва: „За много бъбривите Близнаци, колкото има по света, има и интровертни, които са заети да четат, пишат и имат проницателни мисли. Не ги чуваме, защото са заети. Подобно, макар че Близнаците може да са любопитни да пътуват по света, най-добрата част от пътуването е да се върнат у дома, в квартала, който наистина е центърът на тяхната вселена."

Рак

Най-съвместими са с Козирог, Рак, Скорпион, Риби, Телец, Дева. Раците са кардинални водни знаци, затова обичат да предприемат действия, но също така са във връзка със своята емоционална страна. Тези раци са склонни да бъдат лидери на семейния и домашния фронт. Раците са много емоционални същества, които са в унисон с тези около тях. Предвид акцента, който дават на междуличностните отношения, скарването никога не е просто цупене. Ако нараните Рак, имайте предвид, че може да не ви посрещнат обратно в живота си с толкова отворени обятия втори път, ако изобщо има такъв. Маршисела казва, че докато Раците са "често известни с това, че избягват конфликти на всяка цена, просто се забърквайте с любим техен човек и ще видите свирепият и борещ се Рак!"

Лъв

Най-съвместим е с Водолей, Лъв, Овен, Стрелец, Близнаци, Везни. Лъвът е неподвижен огнен знак, така че в общи линии е страстен и упорит. Знае какво иска и няма да помръдне. Лъвовете често са възприемани като егоцентрични, но те също са един от най-лоялните и предани знаци в зодиака. Рядко ще срещнете Лъв, който не желае да помогне на приятелите си, дори ако това го кара да изглежда зле или не е най-мъдрият финансов ход. Но наистина ли очаквате нещо по-малко от това за знака, който е представен от лъва и е управляван от слънцето? Маршисела казва: „Това са двете страни на Лъва: Въпреки слънчевото си разположение, той има капацитет за мрачни настроения, като черните облаци, покриващи слънцето в лош ден“.

Дева

Най-съвместима е с Риби, Рак, Скорпион, Дева, Телец, Козирог. Девата е променлив земен знак. Силно повлияна е от средата си и е известна с това, че е наистина разумна. Детайлно ориентирана и организирана, интензивността на Девата за работа и живот може да бъде плашеща за другите в началото. Ако сте представител на тази зодия, не забравяйте да направите крачка назад и да се отпускате често. Понякога резултатът ще бъде същият, независимо дали отделяте 10 секунди или 10 часа на задача. Маршисела твърди: „Вътре във всяка добре организирана, добре функционираща, продуктивна Дева има много дезорганизирана, не толкова добре функционираща Дева, която пречи на собствената си производителност и не вижда цялата ситуация.“

Везни

Най-съвместими са с Овен, Лъв, Стрелец, Везни, Близнаци, Водолей. Интелектуалните, аналитични Везни са кардинални въздушни знаци. Те са свързани с естетиката и правят *целувката на готвача* културна критика. Везните никога не вземат решение спонтанно. Винаги се опитват да вземат предвид колкото е възможно повече, преди да направят избор, а най-лошият им страх е да бъдат несправедливи или жестоки към някого (дори ако може би го заслужава.) Ако сте Везни, опитайте се да запомните, че животът не е черно-бял и е добре да промените мнението си. Ако сте приятел на Везни, опитайте се да не злоупотребявате с тяхната доброта и търпение. Маршисела казва: „Ако знакът на балансираната везна знае за равенството по-добре от всички нас, тогава вероятно Везните се чувстват малко по-равни от останалите от нас. Това е иронията на знака. В борбата си за справедливост Везните бягат от риска да надминат границите си и да бъдат малко несправедливи спрямо другите."

Скорпион

Най-съвместим е с Телец, Рак, Скорпион, Риби, Дева, Козирог. Скорпионите са неподвижни водни знаци и често се описват като огнената страна на водата. Те имат дар за разбиране на интимността и дълбоките желания, но като неподвижни знаци, могат да се „забият“ в емоционална спирала твърде лесно. Известни са с емоционалната интензивност на връзките си. Никога не правят нещо наполовина и след секунди ще знаят дали ще се разбирате или не. Никога няма да го признаят, защото имат емоционални стени и предпочитат да изглеждат сдържани, но са много лоялни хора. Маршисела казва: „За всеки ревнив, владеещ, контролиращ Скорпион, има още един, който е научил радостите да пуснеш, да бъдеш свободен и да изпитваш откъснатост. Скорпионът може да е знакът на недоволство, но това е и този, който знае, че прошката носи свобода."

Стрелец

Най-съвместим е с Близнаци, Овен, Лъв, Стрелец, Везни, Водолей. Като изменящ се огнен знак, е динамичен и адаптивен лидер. Но предвид факта, че е променлив, понякога може да бъде малко ненадежден. Не се опитвайте да го ограничавате. Макар че е известен най-вече със своя хумор и остроумие, Стрелецът е и един от най-чувствителните знаци в зодиака. Обича дълбоки разговори и е един от най-истинските слушатели и разговарящи, който някога ще срещнете. Според Маршисела: „Стрелецът е знакът, който може да обиколи света в търсенето на истината, но подобно на Дороти в „Магьосникът от Оз “, намира всичко, което трябва да знае е точно в собствения му двор“.

Козирог

Най-съвместим е с Рак, Телец, Дева, Скорпион, Козирог, Риби. Като земен и кардинален знак, той контролира своята материална среда. Бизнес настроен е и постига това, което иска. Въпреки че може да изглежда мъдър и отговорен отвън, често тайно се бори с тонове несигурност отвътре. Въпреки че хората в живота му може да не успеят да го усетят (което е целта на всеки готин, спокоен и съсредоточен Козирог,) никога не е лоша идея да говорите с хора и да научите нещо ново от време на време, както и да се отваряте. Маршесила твърди: „За целия материален успех, репутация и видимост, които Козирогът търси в света, всичко, което наистина търси, е сигурността, идваща от огнището и дома. Козирогът може би ще се стреми да стигне до върха на планината, но винаги с надеждата, че там има уютна малка хижа с любими хора, които очакват пристигането му. По същия начин, този твърд външен вид е само за защита на един много чувствителен вътрешен свят."

Водолей

Водолеите са най-съвместими с Лъв, Близнаци, Везни, Водолей, Овен или Стрелец. Водолеят е неподвижен въздушен знак, така че е силно интелектуален и философски настроен. Но може да е и много вироглав. Представителите на тази зодия могат да са много сдържани и срамежливи, или много силни и много отговорни. Макар това да изглежда противоречиво, основната черта на честността (дори и да е брутална) е движеща сила за всички Водолеи. Винаги можете да разчитате на Водолей да ви каже нещата такива каквито са и да ви даде директен отговор, колкото и да ви е некомфортно в началото. Според Маршисела: "Водолеят обича, обича, обича своята свобода, но в крайна сметка, когато тя е единствената цел, може да бъде малко ограничаваща. Тогава осъзнава, че свободата му се е превърнала в затвор."

Риби

Най-съвместими са с Дева, Рак, Скорпион, Телец, Риби, Козирог. Рибите са най-чувствителната и духовна зодия от зодиака. Като изменяща се модалност и воден знак, те са във връзка със своите емоции и са отворени да се променят. Те наистина обичат да вървят по течението! Свръхчувствителните Риби често поставят нуждите на другите на първо място - понякога до такава степен, че пренебрегнат собствените си. Ако сте представители на тази зодия, внимавайте за това и се уверете, че хората не се възползват от вас. А ако сте приятел на Риби, внимавайте и не забравяйте да не злоупотребявате с чувствителността и предаността им. По думите на Маршисела: "Ако Рибите изпитват нужда да спасят света, тогава трябва да има доста нарцисизъм. В края на краищата само те биха почувствали толкова много сила! Така също, когато Рибите обвиняват себе си за всяко малко нещо, което се обърква, както често го правят, това предполага много по-голямо влияние, отколкото всеки човек има.“