Какво те очаква в любовта през месец март? Разбери от любовния хороскоп на Dama.bg!

Овен

Обвързани

През този месец ви очакват интересни любовни промени. Около 9-ти ще ви се иска да излеете чувствата си, но тази откровеност може да рикошира седмица по-късно. Месецът е подходящ за интимни приключения.

Необвързани

Ако сте необвързани, е възможно да срещнете подходяща половинка, но преди това е добре да се погрижите за външния си вид.

Телец

Обвързани

В средата на месеца трябва да бъдете внимателни, защото е възможно да имате пререкания с половинката. Обмислете внимателно чувствата си, за да сте сигурни дали сте направили правилния избор.

Не прибързвайте с взимането на важни решения. Отдайте се на заслужена почивка, където ще имате възможност да останете насаме с мислите си.

Необвързани

Ако търсите стабилна връзка, има огромна вероятност тя да започне именно през този месец.

Близнаци

Обвързани

Месец март е времето, в което Близнаците трябва да бъдат максимално мобилизирани. Задължително е през този месец да изясните отношенията си с половинката.

Сега е моментът да пътувате и да свършите всичко, което постоянно отлагате. Отделете повече време на партньора си, което ще доведе и до сближаване помежду ви.

Необвързани

Не се поддавайте на умели ухажори, защото връзката с тях няма да бъде дълготрайна.

Рак

Обвързани

Милото ви държание към околните, ще се отплати. Любовният живот няма да бъде гладък, така че можете да очаквате скандали с любимия. Но не мислете, че това е нещо лошо, защото именно чрез скандалите ще успеете да се опознаете по-добре.

През месец май можете да очаквате добри новини, което ще повлияе положително върху настроението и връзката ви. Не прекалявайте със задълбочаването в дребните проблеми, а дайте почивка на съзнанието си.

Необвързани

Възможно е необвързаните от вас да усетят непреодолимо привличане към някой колега. Запомнете, че краткият любовен романс не си струва.

Лъв

Обвързани

Ако има нещо, което обичате повече от романтиката, е познанието. Ето защо през месец май ще се стремите да научите всичко за предишните любовни връзки на вашия партньор. Добре е да имате предвид, че тази идея не е добра и е по-добре да оставите миналото в миналото.

Заложете на повече романтични вечери у дома или в парка – важното е да бъдете насаме с любимия.

Необвързани

Ако сте необвързани, се оглеждайте внимателно, защото е възможно да срещнете някого, когато най-малко очаквате.

Дева

Обвързани

През месец май ще ви се струва, че летите на крилете на любовта, но недейте да се заблуждавате. Възможни са пререкания с половинката, които могат да доведат до ожесточен и напълно излишен скандал.

Усмихвайте се повече, отпуснете се и оставете поне веднъж вашият партньор да реши къде ще почивате това лято или пък в кой ресторант ще обядвате.

Необвързани

Необвързаните от вас ще трябва да се потрудят, за да привлекат вниманието на обекта на желанието си, но накрая всичко ще си заслужава.

Везни

Обвързани

Този месец ще бъде белязан от съмнения: „Защо го каза, искрен ли беше, подиграваше ли ми се, какво имаше предвид?“ Спрете да се съмнявате във всичко и се насладете на момента. Месец май е подходящ да бъдете безразсъдни и дори малко щури.

Предложете на половинката да се впуснете в екстремно приключение – къмпинг, рафтинг, скачане с бънджи – каквото и да е, стига да е изпълнено с адреналин.

Необвързани

Ако сте необвързани, сега е моментът да се възползвате от лудото си настроение и да поканите обекта на желанията си на среща. Уверяваме ви, че смелостта ви ще му хареса.

Скорпион

Обвързани

Дълго отлагате мечтано пътешествие с половинката? Спрете да обмисляте и се гмурнете в неизвестното. Тръгнете на път без определена посока и без да стягате багаж. Със сигурност ще се забавлявате прекрасно и ще забравите за всички ежедневни проблеми.

Необвързани

Ако търсите половинка, новите запознанства са ключът. Запишете се на курс, излезте с приятели, с които не сте се виждали отдавна – бъдете сред повече нови хора и той ще се появи.

Стрелец

Обвързани

Хрумвало ли ви е, че ежедневието и рутината могат да бъдат причина и за застоя в отношенията с половинката? Най-добрият начин да преодолеете отегчението е чрез физическо натоварване. Започнете да тичате в парка, запишете се на йога – кръвта ви трябва да ври. Тогава и отношенията у дома ще бъдат в пълна хармония.

Необвързани

Месец май не е подходящ за започване на романтична връзка. Най-добре е да отпратите нахалните кандидати, докато се появи някой, който наистина заслужава вниманието ви.

Козирог

Обвързани

Месец май ще бъде изпълнен с доста трудно за Козирозите. Но в никакъв случай не бива да прехвърляте раздразнението си от работата у дома. Намерете начин да се отърсите от всички проблеми и споделете с половинката.

Необвързани

Ако все още търсите идеалната половинка, то може би е време да смените подхода. Доверете се на модерните технологии и потърсете идеалния мъж онлайн – ще останете изненадани колко подходящи половинки ще откриете.

Водолей

Обвързани

През този месец Водолеите трябва да се отдадат на заслужена почивка. Недейте да прекалявате с разпределянето на задължения и запомнете, че нищо не е по-спешно от вашето спокойствие. Отделете повече време за половинката и се наслаждавайте по-често на спокойни вечери у дома.

Необвързани

Възможно е месец май да ви поднесе множество нови запознанства. Обмислете добре кой е подходящият за вас, защото е възможно да се заблудите.

Риби

Обвързани

Бъдете изключително внимателни в любовните отношения през месец май. Половинката ви може да не бъде напълно откровена с вас, което ще доведе до проблеми във връзката. Не се поддавайте на мили думи, ако знаете, че не са искрени.

Необвързани

Моментът не е подходящ за започването на нова връзка. Вместо това отделете повече време на приятелите си и си спомнете колко е хубаво да се забавляваш с верните си приятелки.