Хороскопът за Лъв за декември 2023 г. обещава светъл край на годината. Финансовото положение ще бъде стабилно, така че не можете да си откажете нищо. Луксозната ваканция е най-добрият начин да се развеселите и да подчертаете статуса си. При Слънцето в знака на Стрелеца има желание да промените живота си, за да го направите по-хармоничен. За да реализира тази смела идея, Лъвът трябва да се обърне към интуицията. В резултат на това ще се отървете от ненужните неща и токсичните хора. Хубавото е, че бизнес успехът компенсира неуспехите в други области. Върхът на активността ще бъде на Студеното пълнолуние през декември, когато Лъвът ще демонстрира талантите си в целия им блясък. Това е добър период за сделки и преговори.

Финансовата ситуация в началото на декември ще бъде нестабилна. От една страна, постоянен приток на пари, а от друга - неудържимо желание за скъпи вещи. Хороскопът на Лъва съветва да укротите апетитите си: желанието за разточителство може да доведе до финансова разруха. Вместо да прахосвате пари, по-добре е да ги използвате за изграждане на бизнеса си. Покровителството на Венера във Везни учи на фино разбиране на красотата, дори хора, които са далеч от творчеството, стават ценители на изкуството. Много е важно да не пропускате този момент, под влияние на вдъхновението Лъвът ще може да открие нови таланти в себе си. Нека отначало процесът върви със скърцане, с времето хобито ще се превърне в основна дейност в живота и ще започне да носи доходи.

В средата на месеца може да настъпят промени в кариерата, които ще доведат до нови запознанства и увеличаване на доходите. Това са плодовете на една компетентна кариерна стратегия, можете да се радвате на заслужени постижения. Според общия хороскоп на Лъва през декември 2023 г. ще се потопите в един нов свят. Солидното общество, статусните неща са атрибутите на успешния бизнесмен. Благодарение на Меркурий в Козирог загубите ще бъдат минимални. Въпреки че не се очаква наличие на проблеми, ако е необходимо, Лъвът ще може да се справи с тях. Важно е да изглеждате спокойни и да се уверите, че гримът и прическата са винаги в ред.

Последните дни на декември ще преминат в предпразнична суматоха, което е съвсем логично: краят на годината трябва да бъде запомнящ се. Ще има много срещи, запознанства и подаръци, като основното тук е да не се отклонявате от плана. Хороскопът за декември за Лъв препоръчва да се включи цялото семейство. В добра компания работата върви по-бързо и по-забавно. Благодарение на Марс в Стрелец идеите получават импулс и лесно се довеждат докрай. Нека им се наложи да се сблъскат с конкуренцията, Лъвовете ще устоят в тази борба и няма да отстъпят от своето. За да не се изчерпат напълно, е полезно от време на време да се разсейват от суматохата, концентрирайки се върху вътрешния свят. Практиките за пестене на енергия ще ви бъдат много полезни.